17.1 °C, 1.9 m/s, 97.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiZaudējums attālina no ”play-off”
Zaudējums attālina no ”play-off”
13/02/2014

Sezonas noslēguma daļa basketbola klubam „Jelgava” nav veiksmīga – cīņa ar savainojumiem krietni ir ietekmējusi komandas sniegumu. Trešdienas vakarā Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas ietvaros jelgavnieki piedzīvoja 17. zaudējumu sezonā, piekāpjoties ''Barons kvartāls'' komandai ar 75:89 un tādā veidā attālinoties no iespējām iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Sezonas noslēguma daļa basketbola klubam „Jelgava” nav veiksmīga – cīņa ar savainojumiem krietni ietekmējusi komandas sniegumu. Trešdienas vakarā Latvijas Basketbola līgas regulārās sezonas ietvaros jelgavnieki piedzīvoja 17. zaudējumu sezonā, piekāpjoties ''Barons kvartāls'' komandai ar 75:89 un tādā veidā attālinoties no iespējām iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Sezona, kurā regulārajā turnīrā palikušas vēl 11 spēles, aizritējusi mainīgi. Ir bijušas gan labas spēles, gan zaudējumu sērijas. Ja janvāra pirmajā pusē vēl bija izredzes cīnīties par vietu ''play-off'', tad problēmas ar sastāvu un garo spēlētāju izkrišana savainojumu dēļ pamatīgi mazināja cerības. 

Pēdējā laikā piedzīvoti zaudējumi vairākas ļoti svarīgās spēlēs. Mārupē trešdien tika aizvadīta spēle pret ''Barons kvartāls'' komandu, ar kuru šajā sezonā uzvaras bija dalītas uz pusēm. Sastāvā atgriezās Vjačeslavs Skidans, bet šoreiz nespēlēja Artūrs Dušelis, tāpat joprojām spēlēt nevar Lauris Mizis.

Nākamā spēle jelgavniekiem Zemgales Olimpiskajā centrā 18. februārī pulksten 19:30 pret ''Jūrmala/Fēnikss''. 

Informācija sagatavota
BK „Jelgava”