19.9 °C, 3 m/s, 77.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiIlonas Brūveris lekcija „Uzvedības problēmas, ar ko sākt?”
Ilonas Brūveris lekcija „Uzvedības problēmas, ar ko sākt?”
30/01/2014

6.februārī, no pulksten 13 līdz 16 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā, Svētes ielā 33 notiks Sidnejas Notre Dame Universitātes lektores un skolotājas Ilonas Bruveris lekcija „Uzvedības problēmas, ar ko sākt?”. Uz lekciju tiek aicināti vispārējas izglītības pedagogi, profesionālās izglītības pedagogi, speciālās izglītības pedagogi un citi interesenti, kuriem ir pieredze darbā ar izglītojamiem, kuri izraisa problēmas klasē vai grupā.

Publicitātes foto

6.februārī, no pulksten 13 līdz 16 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā, Svētes ielā 33 notiks Sidnejas Notre Dame Universitātes lektores un skolotājas Ilonas Bruveris lekcija „Uzvedības problēmas, ar ko sākt?”.

Ilonai Bruveris ir liela pieredze uzvedības traucējumu programmu koordinēšanā un stratēģisku padomu sniegšanā skolotājiem Austrālijā. Kā Uzvedības un Apmeklētības programmas direktorei, (Building Appropriate Classroom Management Ecosystems (BACME)) I.Bruveris ir pieredze problemātisku situāciju novērtēšanā, nepieciešamo pakalpojumu identificēšanā un atbalsta sniegšanā skolēniem ar uzvedības traucējumiem.

Lekcijā klātesošajiem tiks dota iespēja uzzināt vairāk par skolēnu provokācijām un uzvedības problēmām, kas būtiski ietekmē izglītojamo mācību sasniegumus. Uz lekciju tiek aicināti vispārējas izglītības pedagogi, profesionālās izglītības pedagogi, speciālās izglītības pedagogi un citi interesenti, kuriem ir pieredze darbā ar izglītojamiem, kuri izraisa problēmas klasē vai grupā.

Pieteikšanās ZRKAC Vispārējās un profesionālas izglītības atbalsta nodaļā pa tālruni: 63012153

Informācija sagatavota
ZRKAC