21.7 °C, 1.9 m/s, 54.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAlda Ruļļa un grupas “Emburgas zēni” jubilejas koncerts
Alda Ruļļa un grupas “Emburgas zēni” jubilejas koncerts
21/01/2014

Piektdien, 24.janvārī, pulksten 19 Jelgavas kultūras namā notiks Alda Ruļļa un grupas "Emburgas zēni" jubilejas koncerts. Programmā ir iekļautas gan salonansambļa „Audas” dziesmas, gan populārākās dziesmas, kuras radušās sadarbības laikā ar grupu „Emburgas zēni”. Būs arī pavisam jaunas dziesmas.

Klikšķināt, lai atvērtu

Piektdien, 24.janvārī, pulksten 19 Jelgavas kultūras namā notiks Alda Ruļļa un grupas “Emburgas zēni” jubilejas koncerts. Programmā ir iekļautas gan salonansambļa „Audas” dziesmas, gan populārākās dziesmas, kuras radušās sadarbības laikā ar grupu „Emburgas zēni”.

No 2001.gada decembra Aldis Rullis nu jau 12 gadus dzied un spēlē ģitāru un mutes harmonikas grupā „Emburgas zēni”, vairāk pievēršoties sev tik tuvai kantrimūzikai, bet, arī neaizmirstot latviešiem tik tuvo šlāgeri. Nesen nosvinēta 50 gadu jubileja, kas katra  cilvēka dzīvē ir ļoti nozīmīgs atskaites punkts par padarīto šajā dzīvē. Šī koncertprogramma ir kā retrospektīvs pārskats par muzikālo darbību šajā laika posmā, tā ir veidota gan šlāger, gan kantrī mūzikas mīļotājiem.

Koncertā piedalās pats jubilārs Aldis Rullis –balss, akustiskā un elektriskā ģitāra, mutes harmonikas,  Kristaps Rullis- pedal stīlģitāra, Viktors Zagorskis- basa ģitāra, Jānis Veikšāns – sitamie instrumenti, Zigmunds Pogulis vai Guntars Ķervis – akordeons un sintezators. Dažos koncertos iespējama arī viesmākslinieku piedalīšanās.

Biļešu cenas: 5.00, 4.00, 3.00 Ls/ 7.11, 5.69, 4.27 Eur
Biļetes iegādājamas Kultūras nama kasē, kā arī http://www.bilesuparadize.lv

Informācija sagatavota
JPPI „Kultūra”