21.8 °C, 1.6 m/s, 58.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBezmaksas sagatavošanās kursi naturalizācijas eksāmeniem
Bezmaksas sagatavošanās kursi naturalizācijas eksāmeniem
10/01/2014

No 20.janvāra līdz 16.aprīlim Jelgavas nacionālo kultūras biedrību asociācija turpina īstenot projektu „Vienoti Jelgavai”, kura ietvaros notiks bezmaksas sagatavošanās kursi Pilsonības likumā noteiktajai zināšanu pārbaudei. Pieteikties uz kursiem var līdz 17.janvārim.

Publicitātes foto

No 20.janvāra līdz 16.aprīlim Jelgavas nacionālo kultūras biedrību asociācija turpina īstenot projektu „Vienoti Jelgavai”, kura ietvaros notiks bezmaksas sagatavošanās kursi Pilsonības likumā noteiktajai zināšanu pārbaudei.

Naturalizācijas kursi ir apmācību programma pieaugušajiem (no 25 līdz 60 gadiem), kas viņiem ļautu sagatavoties LR Pilsonības likumā noteiktajām zināšanu pārbaudēm. Kursos aicinām mācīties tos mūsu pilsētas iedzīvotājus, kuru mērķis ir iegūt Latvijas Republikas pilsonību.

Lai veiksmīgi sagatavotos LR Pilsonības likumā noteiktajām zināšanu pārbaudēm, kursu dalībnieki varēs apgūt 50 stundu interaktīvu mācību programmu, kuras ietvaros Jūs sagatavosieties latviešu valodas prasmes pārbaudei, paplašināsiet savas zināšanas par Latvijas Republikas vēstures, Satversmes un valsts pārvaldes jautājumiem, kā arī iepazīsieties ar Pilsonības likumā noteikto zināšanu pārbaužu kārtību un vērtēšanas sistēmu.

Nodarbības notiks divas reizes nedēļā – pirmdienās un trešdienās no pl.17:30 līdz 19:00, katra nodarbība – 2 akadēmiskās stundas.

Mācības sāksies 20.janvārī, pulksten 17:30, Sabiedrības integrācijas pārvaldes telpās (Sarmas iela 4, Jelgava).
Pieteikties uz kursiem var līdz 17.janvārim, zvanot pa tālruni 63005467 vai atnākot uz Sabiedrības integrācijas pārvaldi (Sarmas iela 4).

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrības integrācijas pārvaldē