15 °C, 1.2 m/s, 87.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJanvārī būs skatāma izrāde “Kaimiņu būšana”
Janvārī būs skatāma izrāde “Kaimiņu būšana”
28/12/2013

Ceturtdien, 16.janvārī, pulksten 19 Jelgavas kultūras nama Lielajā zālē uz skatuves kāps Ā.Alunāna Jelgavas teātra aktieri, kas klātesošos smīdinās un uzjautrinās ar komēdiju "Kaimiņu būšana".

Publicitātes foto

Ceturtdien, 16.janvārī, pulksten 19 Jelgavas kultūras nama Lielajā zālē uz skatuves kāps Ā.Alunāna Jelgavas teātra aktieri, kas klātesošos smīdinās un uzjautrinās ar komēdiju “Kaimiņu būšana”.
 
Attiecību veidošana prasa zināmu piepūli, bet, ja dzīvesdraugu var atrast kaimiņos un Ziemeļmeita nav jābrauc lūkoties aiz trejdeviņiem kalniem un jūrām, tad jau kaut kas var sanākt. Ja tik tās mātes reiz liktos mierā!
Intrigai- viena zila acs, pāris sabuktēti spaiņi, izsisti elektrības korķi. Karstākajā brīdī, varbūt tiks pazaudēts kāds apģērba gabals. Bet beigas- vislaimīgākajā vietā! Trīs līgavas pušķi… un tā viņi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam.

Komēdija iestudēta režisoru Lūcijas Ņefedovas un Daces Vilnes vadībā. Publiku izklaidēs un smīdinās septiņi teātra pieredzes bagāti aktieri – Vilnis Auza, Skaidrīte Rāta- Adamoviča, Andrejs Pelūde, Maija Matisa, Andrejs Vītoliņš, Sintija Krēģere, Zaiga Melkerte.

Biļešu cenas: 4.50, 3.50 un 3 eiro/ 3.16, 2.46 un 2.11 lati.
 
 
Informāciju sagatavoja
Ādolfa Alunāna Jelgavas teātris