18.8 °C, 3.2 m/s, 80.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiCeturtdien – „Gada Brīvprātīgais 2013” apbalvošanas ceremonija
Ceturtdien – „Gada Brīvprātīgais 2013” apbalvošanas ceremonija
04/12/2013

5.decembrī Jelgavas brīvprātīgā darba veicēji tiks godināti pilsētas līmenī, saņemot pateicības rakstus par nesavtīgu darbu, sniedzot daudzpusīgu ieguldījumu sabiedrības vai indivīdu labā.

Publicitātes foto

Šī gada nogalē valsts un pašvaldības iestādes, pilsētas uzņēmumi, biedrības un nodibinājumi tika aicināti iesniegt pieteikumus par brīvprātīgā darba veicējiem, kuru brīvprātīgais darbs atvieglo daudzu cilvēku ikdienu. Brīvprātīgā darba veicēji tiks godināti pilsētas līmenī, saņemot pateicības rakstus par nesavtīgu darbu, sniedzot daudzpusīgu ieguldījumu sabiedrības vai indivīdu labā. Apbalvojums tiks piešķirts par sistemātiski veiktu brīvprātīgā darbu Jelgavas pilsētas pašvaldības teritorijā.

5.decembrī visi pieteiktie, to pieteicēji un atbalstītāji tiek gaidīti Sabiedrības integrācijas pārvaldē, kur notiks svinīga apbalvošanas ceremonija nominācijā „Gada brīvprātīgais 2013”.

Organizējot šo svinīgo pasākumu Jelgavas pilsētas dome, sekmē pozitīvas attieksmes veidošanu un sabiedriski atbildīgas sabiedrības rašanos, kā arī uzlabo mūsu pilsētas dzīves kvalitāti kopumā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrības integrācijas pārvaldē