3.8 °C, 2.5 m/s, 78.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSumināti oktobra mēneša labākie Jelgavas sportisti
Sumināti oktobra mēneša labākie Jelgavas sportisti
20/11/2013

Trešdien, 20.novembrī, Jelgavas pilsētas domē par sasniegumiem oktobrī tika sveikti seši sportisti. Pagājušā mēneša sportisko rezultātu līderos ir peldēšana, karatē, džudo, bokss, smaiļošana un kanoe airēšana.

Pirmo vietu smaiļošanā un kanoe airēšanā guvuši Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvji un treneres Leldes Laures audzēkņi Gatis Pranks un Marks Ozolinkevičs, iegūstot pirmo vietu Latvijas un Baltijas čempionātā Jelgavā.

Oktobrī Vācijas pilsētā Rostokā notika 58.Starptautiskās peldēšanas sacensības, kurās Jelgavas Specializētās peldēšanas skolas treneres Astras Ozoliņas audzēknis Deniss Komars sevi lieliski apliecināja, iegūstot godpilno 1.vietu. 

Par tikpat teicamiem rezultātiem – saņemtu augstāko godalgu – tika sveikti Miļena Rinkeviča no Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas, kas piedalījās Latvijas Republikas meistarsacīkstēs U-14 vecuma grupā džudo un Leonīds Gamajumovs no Jelgavas Cīņas sporta veidu centra, piedaloties Latvijas boksa čempionātā jauniešiem. 
Savukārt Mareks Stepiņš no sporta kluba „SHINRI” apbalvots par sīvā konkurencē izcīnīto 3.vietu SKDUN Pasaules Gichin Funakoshi Shotokan karatē čempionātā, kas notika Serbijā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē