19.3 °C, 3.6 m/s, 71.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLedus sporta skolas audzēkne iekļūst Olimpiskās vienības sastāvā
Ledus sporta skolas audzēkne iekļūst Olimpiskās vienības sastāvā
13/11/2013

Šonedēļ Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Sēžu zālē pulcējās 14 jaunie ziemas sporta veidu talanti, lai saņemtu LOK un "Procter & Gamble" sertifikātus kā šo organizāciju sadarbības programmas stipendiāti. Starp jaunajiem sportistiem atrodas arī Jelgavas Ledus sporta skolas daiļslidošanas nodaļas audzēkne Diāna Ņikitina.

Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Sēžu zālē pulcējās 14 jaunie ziemas sporta veidu talanti, lai saņemtu LOK un “Procter & Gamble” sertifikātus kā šo organizāciju sadarbības programmas stipendiāti. Starp jaunajiem sportistiem atrodas arī Jelgavas Ledus sporta skolas daiļslidošanas nodaļas audzēkne Diāna Ņikitina.

Programmas mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešus 2014.gadā, lai sekmīgi organizētu sagatavošanos 2016.gada Eiropas jaunatnes olimpiādei, kas risināsies Norvēģijā, Lillenhammerā. Savukārt tālāks mērķis ir veiksmīga iekļaušanās Eiropas un Pasaules junioru, pieaugušo sacensību sistēmā un Olimpiskajās spēlēs.

Ar 2014.gadu šie jaunieši pievienosies jau vairāk nekā 130 Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) sastāvā iekļautajiem sportistiem. Iekļaušana LOV sastāvā jauniešiem dos iespēju saņemt speciālistu konsultācijas, veikt fizisko darba spēju novērtēšanu un saņemt fizioterapijas pakalpojumus.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē