18.2 °C, 2.5 m/s, 73.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKorporanti aicina uz literāro vakaru Studentu dienā
Korporanti aicina uz literāro vakaru Studentu dienā
11/11/2013

13.novembrī, pulksten 19 Jelgavas pils Sudraba zālē otrajā eksternajā Literārajā vakarā ar referātu "Dzīves baudīšana vai laika nosišana?" uzstāsies korporācijas Ventonia filistrs Māris Ķirsons, diskutējot par mūsdienu sabiedrībā pastāvošajām laika izmantošanas iespējām un to ietekmi uz cilvēku veselību, prātu un dzīvi kopumā.

Publicitātes foto

13.novembrī, pulksten 19 Jelgavas pils Sudraba zālē otrajā eksternajā Literārajā vakarā ar referātu “Dzīves baudīšana vai laika nosišana?” uzstāsies korporācijas Ventonia filistrs Māris Ķirsons, diskutējot par mūsdienu sabiedrībā pastāvošajām laika izmantošanas iespējām un to ietekmi uz cilvēku veselību, prātu un dzīvi kopumā.

Pasākuma organizatori informē, ka šī būs lieliska iespēja studentiem satikt jaunus cilvēkus un gūt nelielu priekšstatu par akadēmisko mūža organizāciju tradīcijām, kas redzamas arī Literāro vakaru norisē.

Ideja Starptautiskajā Studentu dienā aizsākt jaunu tradīciju trīs Jelgavā mītošajiem studentu un studenšu korporāciju Konventiem (Ventonia, Fraternitas Imantica un Varavīksne) kopīgi organizēt eksterno Literāro vakaru radās pērn, Studentu dienas 20.gadadienā.

Informācija sagatavota
Latvijas Lauksaimniecības universitātē