18.2 °C, 3.9 m/s, 59 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLabdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju” Jelgavā viesosies Eņģeļu ekspresis
Labdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju” Jelgavā viesosies Eņģeļu ekspresis
25/10/2013

2.novembrī, pulksten 11 Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā piestās Eņģeļu ekspresis, lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju “Eņģeļi pār Latviju” un aicinātu iedzīvotājus pirms pārejas uz eiro ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas cēlam mērķim – smagi slimo bērnu ārstēšanai. Uz labiem darbiem jelgavniekus aicinās Latvijas Neatkarīgās televīzijas ētera personība Liene Bērziņa, priekšnesumus sniegs Jelgavas Tirkīza kora ansamblis, bērnu un jauniešu centra "Junda" popgrupa "Lai skan" un citi jaunie talanti, par svētku noskaņu rūpēsies Swedbank un Rimi darbinieki.

Publicitātes foto

2.novembrī, pulksten 11 Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā piestās Eņģeļu ekspresis, lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju “Eņģeļi pār Latviju” un aicinātu iedzīvotājus pirms pārejas uz eiro ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas cēlam mērķim – smagi slimo bērnu ārstēšanai. Uz labiem darbiem jelgavniekus aicinās Latvijas Neatkarīgās televīzijas ētera personība Liene Bērziņa, priekšnesumus sniegs Jelgavas Tirkīza kora ansamblis, bērnu un jauniešu centra “Junda” popgrupa “Lai skan” un citi jaunie talanti, par svētku noskaņu rūpēsies Swedbank un Rimi darbinieki.

Pasākumā piedalīsies Jelgavas pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja vietniece Rita Vectirāne, uz labiem darbiem aicinās Liene Bērziņa, LNT ētera personība. Pateicībā par iedzīvotāju labestību pasākumā uzstāsies Jelgavas Tirkīza kora ansamblis, bērnu un jauniešu centra “Junda” popgrupa “Lai skan” un citi jaunie talanti. Tā laikā radošo domu un darba centrs “Svētelis” aicinās iedzīvotājus uz eņģeļu darbnīcu, kurā ikviens varēs izgatavot savu pērlīšu eņģeli, kā arī būs iespēja ziedot jaunas vai lietotas mantas, lai palīdzētu grūtībās nonākušajiem novadniekiem.

Pašlaik fondā Ziedot palīdzību lūgušas 10 ģimenes no Zemgales, kuru bērnu ārstēšana nav tikusi iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos. Ģimenēm nepieciešams atbalsts ārstniecības kursu un operāciju veikšanai  ārvalstu klīnikās, delfīnterapijas un rehabilitācijas programmu finansēšanā. Ziedotā nauda tiks izmantota šo bērnu ārstēšanai.

Plašāka informācija par Eņģeļu ekspresi un tā viesošanos Latvijas pilsētās no 28. oktobra būs pieejama interneta vietnē www.engeluekspresis.lv

Informāciju sagatavoja
Kristīne Jakubovska
Swedbank preses sekretāre
Tālr.: 67444560, 29128208;
E-pasts: