16.1 °C, 5.3 m/s, 42.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLietuvas šosejā atjaunota divvirzienu satiksme
Lietuvas šosejā atjaunota divvirzienu satiksme
07/10/2013

Lietuvas šosejas posmā no Miera ielas līdz Dzirnavu ielai visiem transporta līdzekļiem atjaunota divvirzienu satiksme pa vienai braukšanas joslai katrā virzienā, atļautais maksimālais braukšanas ātrums līdz 30 km/h. No Miera ielas uz Lietuvas šoseju ir atļauts nogriezties pa kreisi Elejas virzienā un pa labi virzienā uz centru.

Klikšķināt, lai atvērtu

Lietuvas šosejas posmā no Miera ielas līdz Dzirnavu ielai visiem transporta līdzekļiem atjaunota divvirzienu satiksme pa vienai braukšanas joslai katrā virzienā, atļautais maksimālais braukšanas ātrums līdz 30 km/h.

Gājējiem brauktuvju šķērsošanai izmantot izveidotās neregulētās gājēju parejas Lietuvas šosejas – Miera ielas krustojumā un Lietuvas šosejas – Dzirnavu ielas krustojumā. Posmā no Lietuvas šosejas līdz Savienības ielai gājējiem atļauts pārvietoties pa Lietuvas šosejai paralēlo ceļu, tad gar veikalu “TOP” līdz Savienības ielai. No Miera ielas krustojuma pa Lietuvas šosejas nomali gājējiem atļauts iet līdz autobusu pieturai brauktuves labajā pusē virzienā uz pilsētas centru, uz autobusu pieturvietu kreisajā brauktuves pusē atļauts iet pa paralēlo ceļu, tad pa kāpnēm līdz autobusu pieturai.

Lietuvas šosejas un Miera ielas krustojuma zonā turpinās ceļa darbi brauktuves vidū, satiksme organizēta ar vadstatņiem. No Miera ielas uz Lietuvas šoseju ir atļauts nogriezties pa kreisi Elejas virzienā un pa labi virzienā uz centru. Platones ielas pieslēgums Lietuvas šosejai ir slēgts. Izbraukšanai uz Lietuvas šoseju iespējams izmantot Vidus ielu.

Infomācija sagatavota
JPPI “Pilsētsaimniecība”