18.6 °C, 5.4 m/s, 39.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNedēļas nogalē – „Schenker” līgas Superkausa izcīņa
Nedēļas nogalē – „Schenker” līgas Superkausa izcīņa
26/09/2013

Šajā nedēļas nogalē, 28. un 29.septembrī volejbola entuziasti aicināti doties uz Zemgales olimpisko centru (ZOC), kur risināsies „Schenker” līgas Superkausa izcīņa. Kausa izcīņā uz laukuma spēkiem mērosies aizvadītās sezonas spēcīgākās komandas – Igaunijas čempioni "Selver Talinn", "Parnu VK", Latvijas čempioni un Kausa ieguvēji VK "Biolars/Jelgava" un vicečempioni "Poliurs/Ozolnieki".

Klikšķināt, lai atvērtu

Šajā nedēļas nogalē, 28. un 29.septembrī volejbola entuziasti aicināti doties uz Zemgales olimpisko centru (ZOC), kur risināsies „Schenker” līgas Superkausa izcīņa. Kausa izcīņā uz laukuma spēkiem mērosies aizvadītās sezonas spēcīgākās komandas – Igaunijas čempioni “Selver Talinn”, “Parnu VK”, Latvijas čempioni un Kausa ieguvēji VK “Biolars/Jelgava” un vicečempioni “Poliurs/Ozolnieki”.

Sestdien, pulksten 16 pirmajā pusfinālā spēkiem mērosies Igaunijas komandas „Selver” un „Parnu”, bet pulksten 18 otrajā pusfinālā uz laukuma tiksies Latvijas komandas „Biolars/Jelgava” un „Poliurs/Ozolneki”. Svētdien, 29.septembrī, pulksten 14 komandas spēles par trešo vietu, bet pulksten 16 tiks noskaidroti Superkausa ieguvēji.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē