22 °C, 5 m/s, 35.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBibliotēka aicina iepazīt mēneša jaunākās grāmatas
Bibliotēka aicina iepazīt mēneša jaunākās grāmatas
19/09/2013

Šodien, 19.septembrī, Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā notiek kārtējā Jaunumu diena. Ikviens aicināts no pulksten 10 līdz 17 iepazīties ar mēneša laikā saņemtajām jaunajām grāmatām, bet pulksten 17 tiek dota iespēja atklāt bibliotēku no jauna, iepazīstot tās ēku un vēsturi ekskursijas laikā.

Publicitātes foto

Šodien, 19.septembrī, Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā notiek kārtējā Jaunumu diena. Ikviens aicināts no pulksten 10 līdz 17 iepazīties ar mēneša laikā saņemtajām jaunajām grāmatām.

Laikā no pulksten 12 līdz 18 katrā pilnā stundā kopā ar bibliotekāru varēs noskaidrot, kā sameklēt un rezervēt grāmatu vai pagarināt lasīšanas termiņu bibliotēku interneta katalogā.
Ikvienam Jaunumu dienu apmeklētājam pulksten 17 piedāvājam atklāt bibliotēku no jauna, iepazīstot tās ēku un vēsturi ekskursijas laikā.

Šomēnes jaunāko grāmatu vidū ir ilgi gaidītā un viena no septembra pirktākajām grāmatām – Dena Brauna darbs „Inferno”. Spraiga un neparedzama romāna sižeta darbība ievelk lasītāju Dantes Aligjēri slavenajos elles lokos un mokošās pārdomās par savu atbildību reāli iespējamas un biedējošas katastrofas priekšvakarā.

Detektīvu un kriminālžanra cienītājus iepriecinās jaunais dāņu rakstnieka Jusi Adlera-Olsena romāns „Vēstule pudelē”, kā arī Kamillas Lekbergas detektīvs „Sludinātājs”, kas pārsteidz ar spilgtiem raksturiem, aizraujošu un prasmīgi veidotu sižetu, noturot interesi līdz pat noslēpumu atrisinājumam un pēdējai grāmatas lappusei.

Informācija sagatavota
Jelgavas Zinātniskajā bibliotēkā