25.5 °C, 6.5 m/s, 26.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiIzrāde “Gribu bērnu!” lūkos uzlabot demogrāfisko situāciju Jelgavā
Izrāde “Gribu bērnu!” lūkos uzlabot demogrāfisko situāciju Jelgavā
13/09/2013

Sestdien, 14.septembrī, pulksten 18 Jelgavas kultūras namā priekškaru vērs izrāžu apvienības „Panna” muzikālā komēdija "Gribu bērnu!", kas veidota ar mērķi radīt skatītājos pozitīvas emocijas un rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā. Izrādē uz skatuves kāps tautā iemīļoti aktieri: Ģirts Ķesteris, Maija Doveika, Zane Daudziņa, Marija Bērziņa un Aldis Siliņš. 

Klikšķināt, lai atvērtu

Sestdien, 14.septembrī, pulksten 18 Jelgavas kultūras namā priekškaru vērs izrāžu apvienības „Panna” muzikālā komēdija “Gribu bērnu!”, kas veidota ar mērķi radīt skatītājos pozitīvas emocijas un rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā.

Situāciju komēdijā klātesošajiem tiks dota iespēja vērot dažādus pārpratumus ar liriskiem elementiem. Vientuļa pusmūža vīrieša un sievietes statusā iejutīsies aktieri Ģirts Ķesteris un Maija Doveika, savukārt Aldis Siliņš un Zane Daudziņa vai Marija Bērziņa iejutīsies laimīgi precēta pāra lomā, kas mēģinās savest kopā savus pusmūža draugus.

Režisors Juris Rijnieks, scenogrāfs Ivars Noviks, komponists Niks Matvejevs, autores – Gunta Kalniņa un Inta Bernova

Biļetes cena – 4:5;6 lati.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē