23.8 °C, 1.8 m/s, 55.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas pilī risināsies Latvijas floristu konkurss
Jelgavas pilī risināsies Latvijas floristu konkurss
09/09/2013

No 13. līdz 15. septembrim Jelgavas pilī norisināsies atklātais Latvijas floristu konkurss "Rudens. Ziedi. Baroks", kurā šogad piedalīsies 16 profesionāli floristi no Latvijas, Krievijas, Lietuvas un Baltkrievijas. Pasākums veltīts Jelgavas pils 275 gadu un Latvijas Lauksaimniecības universitātes 150 gadu jubilejai.

Klikšķināt, lai atvērtu

No 13. līdz 15. septembrim Jelgavas pilī norisināsies atklātais Latvijas floristu konkurss “Rudens. Ziedi. Baroks”, kurā šogad piedalīsies 16 profesionāli floristi no Latvijas, Krievijas, Lietuvas un Baltkrievijas. Pasākums veltīts Jelgavas pils 275 gadu un Latvijas Lauksaimniecības universitātes 150 gadu jubilejai.

Katrs konkursa dalībnieks prezentēs četrus darbus: objektu, kas attēlos stilizētu koku, galda dekoru “…vēl viena klusā daba”, līgavas pušķi, kā arī pārsteiguma darbu. Darbus vērtēs starptautiska žūrija, kuras sastāvā būs arī starptautisku atzinību guvušais igauņu florists Indreks Kaeli.

Skatītāju un dalībnieku priekam 15. septembrī LLU Aulā notiks Latvijas labāko floristu paraugdemonstrējumi. Vienlaikus būs arī radošās darbnīcas, kā arī bērnu un jauniešu floristikas konkurss, kuram pieteikušies divdesmit jaunieši.

Konkursu organizē Latvijas Floristu apvienība.

Informācija sagatavota
LLU