19.7 °C, 1.4 m/s, 74.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSvētdien varēs saņemt bezmaksas fizioterapeitu konsultācijas (labots)
Svētdien varēs saņemt bezmaksas fizioterapeitu konsultācijas (labots)
05/09/2013

Svētdien, 8.septembrī jau piekto reizi Latvijā tiks atzīmēta Vispasaules Fizioterapijas diena, kuras ietvaros arī Jelgavā tiks rīkoti dažādi pasākumi un informatīvās akcijas ielās un parkos. Interesentiem 9.septembrī, no pulksten 13 līdz 16 tiks dota iespēja SIA „Jelgavas poliklīnika” saņemt bezmaksas fizioterapeitu konsultācijas.

Publicitātes foto

Svētdien, 8.septembrī jau piekto reizi Latvijā tiks atzīmēta Vispasaules Fizioterapijas diena, kuras ietvaros arī Jelgavā tiks rīkoti dažādi pasākumi un informatīvās akcijas ielās un parkos. Interesentiem 9.septembrī, no pulksten 13 līdz 16 tiks dota iespēja SIA „Jelgavas poliklīnika” saņemt bezmaksas fizioterapeitu konsultācijas.

Vispasaules Fizioterapijas diena ir iespēja šīs nozares speciālistiem veicināt profesijas un darba metožu atpazīstamību, un cilvēku izpratni par to kā fizioterapija var palīdzēt uzlabot cilvēku veselību. Ar dalību Vispasaules Fizioterapijas dienā tiek atzīmēta arī fizioterapeitu kopienu vienotība un solidaritāte visā pasaulē.

Pirmo reizi Rīgā, Jelgavā, Bauskā, Saldū, Valmierā, Līvānos, Liepājā, Dagdā, Rēzeknē, Baložos un Ķekavā Vispasules fizioterapijas dienas ietvaros notiks Informatīvās akcijas ielās, parkos u.c., kur ikviens interesents varēs satikt fizioterapeitu un uzdot sev interesējošus jautājumus.

Sakarā ar lielo atsaucību iepriekšējos gados, arī šogad tiks organizētas bezmaksas fizioterapeitu konsultācijas. Bezmaksas konsultācijas būs pieejamas trīsdesmit sešās vietās pavisam sešpadsmit pilsētās. Jelgavā bezmaksas konsultācijas būs pieejamas SIA „Jelgavas poliklīnika”, Sudraba Edžus 10, Rehabilitācijas nodaļa 4 stāvā, tel.: 63084516.

Aicinām ikvienu no Jums izmantot šo iespēju un uzzināt ko jaunu par savu un sev tuvo cilvēku veselību. Lai saņemtu bezmaksas fizioterapeita konsultācijas, lūdzam, iepriekš pieteikties pa norādīto telefona numuru, jo vietu skaits katrā iestādē ir ierobežots.

Latvijā šī tradīcija tika aizsākta 2009. gadā, taču Pasaules Fizioterapijas konfederācija (World Confederation for Physical Therapy- WCPT) izraudzīja 8.septembri par Vispasaules Fizioterapijas dienu jau 1996.gadā.

Dace Stirāne
Latvijas Fizioterapeitu asociācija
www.fizioterapeitiem.lv

tel.29540380