19.7 °C, 1.4 m/s, 74.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNevalstiskās organizācijas aicinātas pieteikties sporta spēlēm
Nevalstiskās organizācijas aicinātas pieteikties sporta spēlēm
04/09/2013

14.septembrī, no pulksten 10:30 līdz 15 Jelgavas Sporta hallē, Mātera ielā 44a risināsies tradicionālās Sporta spēles Jelgavas nevalstisko organizāciju pārstāvjiem. Uz sportiskajām aktivitātēm aicināti visi pilsētas nevalstisko organizāciju pārstāvji, kā arī ikviens jelgavnieks, ģimenes locekļi, draugi, atbalstītāji un līdzjutēji. Dalībnieku reģistrācija – no pulksten 10.30.

Publicitātes foto

14.septembrī, no pulksten 10:30 līdz 15 Jelgavas Sporta hallē, Mātera ielā 44a risināsies tradicionālās Sporta spēles Jelgavas nevalstisko organizāciju pārstāvjiem. Uz sportiskajām aktivitātēm aicināti visi pilsētas nevalstisko organizāciju pārstāvji, kā arī ikviens jelgavnieks, ģimenes locekļi, draugi, atbalstītāji un līdzjutēji. Dalībnieku reģistrācija – no pulksten 10.30.
 
Sporta dienā klātesošajiem tiks dota iespēja piedalīties dažādos komandu sporta veidos – dvieļu volejbolā, tautas bumbā un nenopietnajā stafetē, savukārt individuālajos sporta veidos interesenti varēs pārbaudīt savas prasmes lēkšanā ar lecamauklu, šautriņu mešanā, makaronu vēršanā, tāllēkšanā bez ieskrējiena, šahā un citās aktivitātēs.
 
Biedrības aicinātas pieteikt savu dalību līdz 10.septembrim Sabiedrības integrācijas pārvaldē, minot kopējo komandas skaitu un pārstāvēto organizāciju. Pieteikties iespējams arī aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to pa e–pastu:
 
Sīkāka informācija par sporta spēlēm ir pieejama Jelgavas pilsētas nevalstisko organizāciju Sporta dienas nolikumā. Sporta spēles organizē Sabiedrības integrācijas pārvalde sadarbībā ar JPPI „Sporta servisa centrs”.

Uzziņas pa tālr.: 63005467, 27839914.
 
 
Informācijas sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē