15.2 °C, 1.2 m/s, 94.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVeloentuziasti aicināti uz 8.Jelgavas velobraucienu
Veloentuziasti aicināti uz 8.Jelgavas velobraucienu
21/08/2013

Ir klāt vasaras nogale un lai ar prieku aizvadītu vasaru, aicinām Jūs sestdien, 31.augustā, no pulksten 10 līdz 15 lielu vai mazu, jaunu vai vecu, vienu vai kopā ar ģimeni, draugiem, kolektīvu, bet galvenais ar velosipēdu – piedalīties astotajā Jelgavas velobraucienā. Pulksten 11 skvērā aiz Jelgavas Kultūras nama tiks dots starts velobraucienam, lai dalībnieki kopīgi dotos uz atpūtas kompleksu „Gobas”, Gobu ceļā 1.

Klikšķināt, lai atvērtu

Ir klāt vasaras nogale un lai ar prieku aizvadītu vasaru, aicinām Jūs sestdien, 31.augustā, no pulksten 10 līdz 15 lielu vai mazu, jaunu vai vecu, vienu vai kopā ar ģimeni, draugiem, kolektīvu, bet galvenais ar velosipēdu – piedalīties astotajā Jelgavas velobraucienā. 
           
Velobrauciena mērķis joprojām paliek nemainīgs – veicināt Jelgavas velokustības attīstību un veselīgu dzīvesveidu, kā arī informēt par velosipēdistu drošas pārvietošanās iespējām pilsētas ielās. Šis velobrauciens katru gadu pulcē vairāk nekā 400 dalībnieku un šis skaitlis katru gadu pieaug. Iedzīvotāju aktivitāte liecina par to, ka pilsētas iedzīvotājiem ir interese par šādu pasākumu, kas mudina organizatorus turpināt iesākto tradīciju.

No pulksten 10 līdz 11 skvērā aiz Jelgavas Kultūras nama notiks velobraucēju reģistrācija, kurā varēs saņemt dalībnieka numuru un īpašu atzīmju lapiņu, uz kuras, savācot astoņas kontrolpunktu atzīmes, varēs piedalīties loterijā un laimēt velosipēdu. Pasākumā tiks dota iespēja nokārtot velobraucēja vadītāja apliecību, ko var kārtot no pilniem 12 gadiem – līdzi jāņem personu aplecinošs dokuments un foto 3×4.

Pulksten 11 tiks dots starts 8.Jelgavas velobraucienam, lai dalībnieki kopīgi dotos uz atpūtas kompleksu „Gobas” (Jelgava, Gobu ceļš 1).
Velobrauciena maršruts: Skvērs aiz Jelgavas Kultūras nama; Blaumaņa iela; Lapskalna iela; Zvejnieku iela; Satiksmes iela; Ganību iela; 1. Līnija; Dobeles šoseja; 4. Līnija; Meža ceļš; Gobu ceļš; „Gobas”.

Ātrums nebūt nav noteicošais, tas netiks vērtēts. Galvenais, lai visi sasniegtu galamērķi sveiki un veseli. Pievēršam uzmanību arī velobraucēju drošībai, lūdzam neaizmirst par velobraucēja ekipējumu. Nonākot „Gobās”, atbraucēji varēs atpūsties baudot dabu un izklaidēties. Tieši tur paredzētas dažādas aktivitātes riteņbraucējiem ar iespēju savākt kontrolpunktus.

Pulksten 14 tiks pasniegtas balvas nomināciju uzvarētājiem un izlozētas vairākas vērtīgas balvas un galvenā balva – jauns velosipēds!

Lai uzkrātu spēkus atpakaļbraucienam, dalībnieki tiks cienāti ar gardu zupu.

Pasākumu organizē Sabiedrības integrācijas pārvalde un nodibinājums „Jelgava 21.gadsimtā” ar Jelgavas domes finansiālo atbalstu.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrības integrācijas pārvaldē