20.6 °C, 2.6 m/s, 73.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPar izmaiņām satiksmes organizācijā Lielajā ielā
Par izmaiņām satiksmes organizācijā Lielajā ielā
16/08/2013

No 19. līdz 20. augustam plānots veikt darbus Lielajā ielā posmā no Akadēmijas ielas līdz Jāņa Čakstes bulvārim. Asfaltēšanas darbu laikā Lielajā ielā no Jāņa Čakstes bulvāra līdz Akadēmijas ielai tiks slēgta brauktuves puse virzienā uz Pārlielupi no Akadēmijas ielas līdz Jāņa Čakstes bulvārim. Satiksmei tiks slēgts Lielās ielas un Jāņa Čakstes bulvāra krustojums. Uzvaras ielā satiksme tiks organizēta pa vienu joslu virzienā uz tirgu saglabājot pretējā virziena kustību līdz iebrauktuvei uz ēku Nr.2a.

Klikšķināt, lai atvērtu

No 19. līdz 20. augustam plānots veikt darbus Lielajā ielā posmā no Akadēmijas ielas līdz Jāņa Čakstes bulvārim. Asfaltēšanas darbu laikā Lielajā ielā no Jāņa Čakstes bulvāra līdz Akadēmijas ielai tiks slēgta brauktuves puse virzienā uz Pārlielupi no Akadēmijas ielas līdz Jāņa Čakstes bulvārim.
 
Satiksmei tiks slēgts Lielās ielas un Jāņa Čakstes bulvāra krustojums un luksofors darbosies dzeltenā mirgojošā režīmā. Lielās ielas un Akadēmijas ielas krustojumā no Akadēmijas ielas satiksme organizēta pa vienu braukšanas joslu, atļauti manevri pa labi virzienā uz Pārlielupi un taisni uz Uzvaras ielu.
 
Uzvaras ielā satiksme organizēta pa vienu joslu virzienā uz tirgu saglabājot pretējā virziena kustību līdz iebrauktuvei uz ēku Nr.2a. Kustība Lielajā ielā virzienā uz Pasta ielu posmā no Akadēmijas ielas līdz Pasta ielai organizēta vienā joslā. Lielās un Pasta ielas krustojumā virzienā no K.Barona ielas satiksme organizēta pa vienu kustības joslu ar atļautiem visiem manevriem un pa vienu kustības joslu virzienā uz K.Barona ielu.
 
Satiksme virzienā uz Pārlielupi no Akadēmijas ielas līdz Jāņa Čakstes bulvārim organizēta pa pretējā virziena vienu joslu. Asfaltēšanas darbu laikā gājējiem slēgta pāreja Akadēmijas ielas krustojumā. Lielās ielas šķērsošanai ieteicams izmantot Katoļu ielas gājēju pāreju un izmantot pontona tiltiņu zem Driksas tilta. Lūgums autovadītājiem izbraukšanai uz Lielo ielu izmantot Katoļu un Mātera  ielas.
 
 
Informācija sagatavota
JPPI „Pilsētsaimniecība”