24.2 °C, 3.9 m/s, 75 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā risināsies 7. Tehnisko sporta veidu svētki
Jelgavā risināsies 7. Tehnisko sporta veidu svētki
07/08/2013

Svētdien, 18.augustā sporta un atpūtas kompleksā "Rullītis" jau septīto reizi risināsies „Tehnisko sporta veidu svētki Jelgavā”, kuros aicināti piedalīties visi ātruma un asu izjūtu cienītāji. Dalībniekiem būs iespēja piedalīties tādās disciplīnās kā „Kartinga turnīrs”, „Ātruma aplis", "Mini dragreiss", "Drifts" un "Auto izdzīvošana". 

Klikšķināt, lai atvērtu

Svētdien, 18.augustā sporta un atpūtas kompleksā “Rullītis” jau septīto reizi risināsies „Tehnisko sporta veidu svētki Jelgavā”, kuros aicināti piedalīties visi ātruma un asu izjūtu cienītāji. Dalībniekiem būs iespēja piedalīties tādās disciplīnās kā „Kartinga turnīrs”, „Ātruma aplis”, “Mini dragreiss”, “Drifts” un “Auto izdzīvošana”.  
 
Pulksten 10 starts tiks dots kartinga turnīram, bet pulksten 11.30 dalībnieki spēkiem mērosies disciplīnā „Ātruma aplis”. Pulksten 13.30 uz starta līnijas stāsies dalībnieki, kas sacentīsies mini-dragreisā, savukārt drifta cienītājiem starts tiks dots pulksten 16.30. Pulksten 20 klātesošajiem tiks dota iespēja vērot „Auto izdzīvošanu”, bet pulksten 21 notiks dalībnieku apbalvošana.
 
Reģistrējoties pasākumam līdz 16. augustam vietnē www.rullitis.lv, dalības maksa ir 2.50 lati, bet pasākuma dienā, pulksten 9.30 – 5 lati.
 
Reģistrēties, iepazīties ar sacensību nolikumu un iegūt sīkāku informāciju par pasākumu var šeit.
 
Ieejas maksa uz pasākumu – viens lats.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē