18.8 °C, 1.8 m/s, 68.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSestdien turpinās Jelgavas ielu basketbola čempionāts
Sestdien turpinās Jelgavas ielu basketbola čempionāts
04/07/2013

Klikšķināt uz attēla, lai palielinātu.

Sestdien, 6.jūlijā pie Zemgales olimpiskā centra (ZOC) norisināsies Jelgavas ielu basketbola čempionāta 2.posms. Reģistrācija no plkst. 11.00, bet sacensību sākums plkst. 12.00.

6.jūlija posmā sacensības noritēs sekojošās vecuma grupās:

  • 12 gadi un jaunāki zēni un meitenes;
  • 13 līdz 15 gadus veci jaunieši un jaunietes;
  • 16 līdz 35 gadus veci vīrieši;
  • 35 un vecāki kungi.

Komandu reģistrācija no plkst. 11.00 turnīra norises vietā, kā arī var sūtīt pieteikumus uz e-pastu . Turnīrs ir bez maksas.

Arī uz šo posmu turnīra organizatori basketbola klubs “Jelgava” sadarbībā ar Jelgavas sporta servisa centru un turnīra atbalstītājiem sarūpējuši vētīgas balvas. Elites grupā komandas cīnās arī kopvērtējumā par “Ekskursija.lv” dāvāto galveno balvu – braucienu četrām personām uz Stokholmu ar prāmi (kopvērtējums tiks publicēts sacensību vietā). Savukārt pēc laureātu apbalvošanas visi būs laipni gaidīti uz ballīti bārā “Dekoltē”.

Turnīra organizatori cer sagaidīt uz sacensībām ne tikai pašmāju komandas no pilsētas un rajona, bet arī no tuvākajām Latvijas pilsētām. Sacensības norisināsies pēc “Ghetto Basket” noteikumiem.

Pirmais no trīs paredzētajiem posmiem norisinājās 25.maijā pie Jelgavas sporta halles, kad spītējot lietainiem laika apstākļiem uz turnīru bija sapulcējušās vairāk nekā 30 komandas četrās vecuma grupās.

Ar turnīra nolikumu un citām aktualitātēm pavisam drīz varēs uzzināt sacensību oficiālajā mājas lapā.

Turnīru atbalsta: “Tonuss Boulings”, “Alko Outlet”, frizētava “Bizē”, “Rātes beķereja”, “Betcons Latvia”, “Ekskursija.lv”, “GO Reality” un bārs “Dekoltē”.

Informāciju sagatavoja
Jānis Tiltiņš