20.8 °C, 2.3 m/s, 72.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSākusies elektroniskā pieteikšanās studijām LLU
Sākusies elektroniskā pieteikšanās studijām LLU
01/07/2013

No 1. jūlija sākusies elektroniskā pieteikšanās studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU), savukārt no 8. līdz 15. jūlijam varēs pieteikties klātienē, kā arī apstiprināt savu pieteikumu. Konkursa 1. kārtas rezultāti topošajiem studentiem tiks paziņoti 19. jūlijā līdz pulksten 19, savukārt no 22. jūlija sāksies studiju līgumu slēgšana.

Klikšķināt, lai atvērtu

No 1. jūlija sākusies elektroniskā pieteikšanās studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU), savukārt no 8. līdz 15. jūlijam varēs pieteikties klātienē, kā arī apstiprināt savu pieteikumu.
 
Elektroniski pieteikties studijām var no 1. līdz 15. jūlijam portālā: www.latvija.lv/studijas, bet no 8. līdz 15. jūlijam vienā no vienotās uzņemšanas punktiem jāuzrāda izglītības dokumenti (atestāts/diploms, sekmju izraksts, centralizēto eksāmenu sertifikāts) un pase vai personas apliecība. Plašāka informācija: http://www.llu.lv/uznemsana
 
Uzņemšanas komisija Jelgavas pilī no 8. līdz 12. jūlijam strādās no plkst. 9 līdz 18, 13. jūlijā – no plkst. 9 līdz 13, bet 15. jūlijā, kad notiks tradicionālā Uzņemšanas nakts – no plkst. 9 līdz 18 un no 20 līdz 24. Topošajiem ainavu arhitektiem 16. jūlijā LLU Lauku inženieru fakultātē notiks zīmēšanas eksāmens.
 
Konkursa 1. kārtas rezultāti topošajiem studentiem tiks paziņoti 19. jūlijā līdz pulksten 19, savukārt no 22. jūlija sāksies studiju līgumu slēgšana. Tie, kuri nebūs saņēmuši vietu pirmajā norādītajā prioritārajā studiju programmā, cīnīsies par studiju vietu 2. kārtā.
 
Latvijas Lauksaimniecības universitāte piedāvā 150 gadu unikālu izglītību. Tā ir universitāte, kuru par savu Alma Mater katru gadu izvēlas aptuveni 1500 studentu. LLU šogad astoņās fakultātēs piedāvā apgūt vairāk nekā 60 studiju programmas piecās tematiskajās grupās – lauksaimniecībā, inženierzinātnēs, sociālajās zinātnēs, informācijas tehnoloģijās un pedagoģijā. Pamatstudijās dažādās programmās tiek piedāvātas 750 budžeta jeb valsts finansētās studiju vietas. Sīkāka informācija par studiju programmām, mācību maksu un noteikumiem atrodama LLU mājas lapā: www.llu.lv/nac-studet.
 
 
Informācija sagatavota
Latvijas Lauksaimniecības universitātē