23.8 °C, 2 m/s, 51.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNoskaidros Jelgavas pludmales volejbola čempionus
Noskaidros Jelgavas pludmales volejbola čempionus
28/06/2013

Sestdien, 6.jūlijā, no pulksten 11 Zemgales olimpiskā centra pludmales volejbola laukumos notiks "Jelgavas pilsētas atklātais čempionāts pludmales volejbolā 2013". Pieteikšanās dalībai turnīrā ir līdz 4. jūlijam.

Sestdien, 6.jūlijā, no pulksten 11 Zemgales olimpiskā centra pludmales volejbola laukumos notiks “Jelgavas pilsētas atklātais čempionāts pludmales volejbolā 2013”.

Dalībniekiem jāpiesakās nosūtot pieteikumu uz e-pastu . Pieteikuma ir jānorāda komandas nosaukums, abu spēlētāju vārdi un uzvārdi, dzimšanas dati, dzīvošanas adreses, kontakta telefoni un e-pasti. Turnīram jāpiesakās līdz 4.jūlijam plkst. 24.00. Turnīram ir dalība maksa.

Sacensībās var piedalīties visi spēlēt gribētāji bez vecuma un dzimuma ierobežojumiem (visi spēlē kopā nedalot atsevišķajās grupas pēc vecuma vai dzimuma). Turnīrā piedalās ne vairāk kā 24 komandas.

Sacensību dienā komandu pārstāvju sanāksme un grupu izloze notiks pulksten 10.30 pie volejbola laukumiem. Sacensību sākums plkst. 11.00. Sacensības organizē volejbola klubs „Biolars Olaine/Jelgava” sadarbībā ar Jelgavas Sporta servisa centru.

Nolikums paredz – ja būs pieteikušas vairāk nekā 24 komandas – priekšrocība tiks dota komandām kurās abi spēlētāji ir jelgavnieki, tad tām komandām, kuras ir pārstāvētas ar vismaz vienu jelgavnieku. Pārējās komandas tiks izvēlētas, kas būs pirmās pieteikušās turnīram. Turnīrā nepiedalās spēlētāji, kuri uz 24.maiju atrodas LPVL reitinga 25 labāko spēlētāju skaitā.

Turnīrs paredzēts divās kārtās, sākumā izspēlē grupu turnīru, kurā komanda mērojas spēkiem ar savu apakšgrupu komandām. Otrajā kārtā iekļūst 16 stiprākās komandas, kas noskaidro uzvarētāju pēc viena mīnusa play-off sistēmas. Turnīrs notiek pēc spēkā esošajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem atvieglotājā variantā (attiecās uz celšanu). Turnīru tiesās organizatoru nozīmēti tiesneši.

Turnīra 1.-3. vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar kausiem un piemiņas balvām no turnīra sponsoriem. Katrs sacensību dalībnieks pats atbild par savu veselības stāvokli. Visi jautājumi, kas nav atrunāti Nolikumā, tiek risināti savstarpēji vienojoties. Gala lēmumu pieņem galvenais tiesnesis.

SACENSĪBU NOLIKUMS

 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sporta servisa centrā