18 °C, 2.7 m/s, 82.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmes kustības ierobežojumi Lietuvas šosejā
Satiksmes kustības ierobežojumi Lietuvas šosejā
03/06/2013

JPPI „Pilsētsaimniecība” informē, ka šonedēļ sakarā ar apakšzemes inženierkomunikāciju izbūves darbiem Lietuvas šosejā virzienā no centra uz Eleju tiks noteikti satiksmes kustības ierobežojumi – slēgta būs satiksme virzienā uz Eleju Lietuvas šosejas posmā no Dzirnavu ielas līdz Miera ielai, savukārt virzienā uz centru satiksme pa Lietuvas šoseju būs atļauta visiem transporta līdzekļiem, bet tā tiks organizēta tikai pa vienu joslu. Satiksmes kustības ierobežojumi stāsies spēkā ne ātrāk kā no 5.jūnija.

Klikšķināt, lai atvērtu

JPPI „Pilsētsaimniecība” informē, ka šonedēļ sakarā ar apakšzemes inženierkomunikāciju izbūves darbiem Lietuvas šosejā virzienā no centra uz Eleju tiks noteikti satiksmes kustības ierobežojumi. Satiksmes kustības ierobežojumi stāsies spēkā ne ātrāk kā no 5.jūnija.
.
Slēgta būs satiksme virzienā uz Eleju Lietuvas šosejas posmā no Dzirnavu ielas līdz Miera ielai, lai izbrauktu no pilsētas Elejas virzienā vai nokļūtu uz apvedceļu (A8), organizēts apbraucamais ceļš pa Rūpniecības – Tērvetes – Salnas – Ruļļu – Viskaļu ielām. Virzienā uz centru satiksme pa Lietuvas šoseju būs atļauta visiem transporta līdzekļiem, bet tā tiks organizēta pa vienu joslu. Tiks slēgts Platones ielas pieslēgums Lietuvas šosejai, lai piekļūtu privātajiem īpašumiem Platones ielā, varēs izmantot piegulošās ielas: Aveņu, Viktorijas un Lāču ielas, bet tās būs aprīkotas ar ceļa zīmi Nr.302 ”Braukt aizliegts”, kas nozīmē, ka šīs ielas nav atļauts izmantot slēgtā posma apbraukšanai.

Satiksmes organizācija netiks mainīta Lietuvas šosejas un Savienības ielas krustojumā, piekļuve Savienības ielā esošajiem uzņēmumiem paliks nemainīga. No Miera ielas atļauts nogriezties gan pa labi uz centru, gan pa kreisi uz Elejas pusi.

Braukt pa Lietuvas šosejas jaunizbūvēto paralēlo ceļu, kas sākas aiz T/c „Tops” atļauts tikai sabiedriskajam transportam, operatīvajam transportam un to māju iedzīvotājiem, kuri dzīvo Lietuvas šosejas posmā no Platones ielas līdz Dzirnavu ielai, saņemot speciālu caurlaidi. Caurlaižu izsniegšanu organizē Būvdarbu ģenerāluzņēmējs A/s „A.C.B.”, kontaktpersona atbildīgais būvdarbu vadītājs Igors Peks, mobilais tālr. 29101987.
 
Pirms satiksmes organizācijas shēmas ieviešanas būvdarbu veicējs tiksies ar katru slēgtajā ielas posmā esošo īpašumu iedzīvotāju.
Satiksmes kustības ierobežojumi Lietuvas šosejā plānoti līdz rudenim.

Informācija sagatavota
JPPI „Pilsētsaimniecība”