20.5 °C, 1.5 m/s, 82.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā svin Sarmas ielas svētkus
Jelgavā svin Sarmas ielas svētkus
31/05/2013

Piektdien, 31.maijā, no pulksten 12 līdz 17, jelgavnieki aicināti doties uz Sarmas ielas svētkiem „Citāda Sarmas iela”. Pasākuma laikā apmeklētājus priecēs krāšņa cirka izrāde, ekskursijas un braucieni ar pajūgu, savukārt par muzikālo atmosfēru parūpēsies grupa „Tirkizband” ar Jelgavas popkori un biedrība „Bērnu un jauniešu mūzikas klubs”.

Klikšķināt, lai atvērtu

Piektdien, 31.maijā, no pulksten 12 līdz 17, jelgavnieki aicināti doties uz Sarmas ielas svētkiem „Citāda Sarmas iela”. Pasākuma laikā klātesošos priecēs grupa „Tirkizband” ar Jelgavas popkori, Jelgavas bērnu un jauniešu centrs „Junda”, biedrība „Bērnu un jauniešu mūzikas klubs” un Jelgavas 2.pamatskolas jaunieši, kā arī mazākumtautību pašdarbības kolektīvi.
 
Apmeklētājiem tiks dota iespēja izvizināties ar pajūgu, apmeklēt fotostūrīti, kā arī piedalīties interesantās ekskursijās Pašvaldības operatīvās informācijas centrā, savukārt pulksten 14:30 klātesošos priecēs krāšņa cirka izrāde. Ikvienam kopā ar Jelgavas Mākslas skolu būs iespēja uzgleznot Sarmas ielas ainavas, bet Jelgavas rokdarbnieki palīdzēs apmeklētājiem uztaisīt pašiem savus sapņu ķērājus. Aktīvākajiem tiks dota iespēja arī piedalīties sporta spēlēs un meklēt apslēptos dārgumus. Svētku noslēgumā ikviens varēs nogaršot kopīgi vārītu „Draudzības zupu” un izdejoties pūtēju orķestra pavadībā.

Vairāk informācijas var saņemt, zvanot pa tālruni 63005468.
 
Saistītie raksti:
Satiksmes organizācija Sarmas ielas svētku laikā

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē