25.4 °C, 2.8 m/s, 84.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBērni aicināti izmēģināt jauno rotaļu laukumu un uzzīmēt apsveikumu pilsētai
Bērni aicināti izmēģināt jauno rotaļu laukumu un uzzīmēt apsveikumu pilsētai
22/05/2013

Jelgavā, Katoļu ielā 10b, pie "Hesburger" restorāna atklāts moderns bērnu rotaļu laukums, kas turpmāk būs pieejams ikvienam mazajam jelgavniekam. Līdz ar rotaļu laukumu ir pabeigta arī teritorijas labiekārtošana. Savukārt līdz 26. maijam Jelgavas „Hesburger” restorānu apmeklētāji aicināti zīmēt savu apsveikumu Jelgavai Pilsētas svētkos.

Publicitātes foto

Jelgavā, Katoļu ielā 10b, pie “Hesburger” restorāna atklāts moderns bērnu rotaļu laukums, kas turpmāk būs pieejams ikvienam mazajam jelgavniekam. Līdz ar rotaļu laukumu ir pabeigta arī teritorijas labiekārtošana. Savukārt līdz 26. maijam Jelgavas „Hesburger” restorānu apmeklētāji aicināti zīmēt savu apsveikumu Jelgavai Pilsētas svētkos.
 
„Hesburger” attīstības direktore Baltijas valstīs Ieva Salmela informē, ka jaunatklātais bērnu rotaļu laukums ir simboliska dāvana pilsētas iedzīvotājiem svētkos un tā izveidošana noslēdz Katoļu ielas 10b „Hesburger” restorāna būvniecību. Pie restorāna ir izvietoti soliņi un turpmāk apmeklētāju ērtībai būs pieejama arī velosipēdu novietne.
 
Līdz 26. maijam Jelgavas „Hesburger” restorānu apmeklētāji aicināti zīmēt savu apsveikumu Jelgavai Pilsētas svētkos. Zīmēšanas piederumi būs pieejami uz vietas. Zīmētie apsveikumi tiks izvietoti „Hesburger” restorānos apmeklētāju apskatei, bet pēc svētkiem tie tiks nodoti Jelgavas pilsētas vadībai.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē