22.1 °C, 3.2 m/s, 93.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVar balsot par konkursa LMT Jelgavai projektiem
Var balsot par konkursa LMT Jelgavai projektiem
20/05/2013

20. maijā sākusies projektu konkursa LMT Jelgavai 2. kārta, kurā ikviens var nobalsot par sev tīkamu projektu. Balsošana turpināsies līdz 24. maija pulksten 18.00. Finansējumu projekta īstenošanai 500-2000 latu apmērā saņems līdz pieci projekti.

20. maijā sākusies projektu konkursa LMT Jelgavai 2. kārta, kurā ikviens var nobalsot par sev tīkamu projektu. Balsošana turpināsies līdz 24. maija pulksten 18.00. Finansējumu projekta īstenošanai 500-2000 latu apmērā saņems skaitā līdz pieci projekti.

Balsojums norisinās sekojošos veidos:

  • pašvaldības interneta mājas lapā www.jelgava.lv, izmantojot sociālo tīklu draugiem.lv, Facebook.com, Twitter.com vai e-pasta autorizāciju. No viena konta balsot iespējams vienu reizi par katru projektu balsošanas perioda laikā;
  • tikai LMT klienti – portālā m.lmt.lv vai ar īsziņu, sūtot projekta identifikāciju uz numuru uz 1668 (piemēram, balsojot par projektu, kas sarakstā ir ar pirmo numuru, jāsūta īsziņa ar tekstu Jelgava1.)
Ar visu projektu aprakstiem var iepazīties Jelgavas pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jelgava.lv. Rezultāti tiks paziņoti 30. maijā pulksten 13, Jelgavas pilsētas domē.

Konkursam tika iesniegti 23 projekti, un žūrija, kuras sastāvā bija LMT pārstāvji un Jelgavas pilsētas pašvaldības pārstāvji, atlasīja 20 projektus, kas tika izvirzīti otrajai kārtai un nodoti iedzīvotāju izvērtēšanai. Konkursā varēja piedalīties ikviens Jelgavas pilsētas iedzīvotājs, iedzīvotāju grupa, nevalstiska organizācija vai juridiska persona, kuru deklarētā vai juridiskā adrese ir Jelgavā.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē