21.6 °C, 2.7 m/s, 94.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiStāvlaukumā top krāšņi mākslinieku zīmējumi
Stāvlaukumā top krāšņi mākslinieku zīmējumi
19/05/2013

Sestdien, 18. maijā, Jelgavas Mākslinieku biedrība un iedzīvotāji tikās akcijā „Mākslinieki kā bērni un bērni kā mākslinieki”, kurā ikvienam tika dota iespēja izpausties, zīmējot ar krītiņiem uz asfalta. Akcijas laikā uz asfalta tika zīmēti zaķi, kaķi, zivs, ērglis un ziedošs ābeļdārzs.

Sestdien, 18. maijā, Jelgavas Mākslinieku biedrība un iedzīvotāji tikās akcijā „Mākslinieki kā bērni un bērni kā mākslinieki”, kurā ikvienam tika dota iespēja izpausties, zīmējot ar krītiņiem uz asfalta.
 
Zīmēšana notika zem klajas debess stāvlaukumā Akadēmijas un Driksas ielas krustojumā, kur tika aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie. Akcijas laikā uz asfalta tika zīmēti zaķi, kaķi, zivs, ērglis un ziedošs ābeļdārzs.
 
Mākslinieki sola, ka nākamgad rīkos ko līdzīgu un cer, ka tuvākajā laikā lietus neieviesīs savas korekcijas, lai ikviens varētu novērtēt jelgavnieku un mākslinieku veikumu.

Mākslas dienas 2013 Jelgavā norisinājās no 19. aprīļa līdz 19. maijam ar Jelgavas mākslinieku darbu izstādi Ģ. Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā.

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē