21 °C, 2.2 m/s, 84.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavnieki konkursā ”eXperiments” izcīna 5.vietu
Jelgavnieki konkursā ”eXperiments” izcīna 5.vietu
14/05/2013

Latvenergo koncerna skolēnu erudīcijas konkursā ”eXperiments” par uzvarētāju kļuvusi Kurzemes reģiona komanda „AllSix-Team” no Brocēnu vidusskolas, kas apsteidza savus konkurentus un ieguva ne vien uzvarētāju titulu, bet arī ceļojumu uz Bulgāriju. Savukārt Jelgavas Valsts ģimnāzijas komanda X-rays konkursā izcīnīja 5.vietu.

Par ikgadējā Latvenergo koncerna skolēnu erudīcijas konkursa uzvarētājiem kļuvusi Kurzemes reģiona komanda „AllSix-Team” no Brocēnu vidusskolas. Komandas dalībnieki – skolotāja Anete Milta, komandas kapteine Marta Milta, Rūdis Muša, Alise Bruzinska, Alise Daukste, Karīna Voitova un Viesturs Līdums – kanāla LNT tiešraidē apsteidza savus konkurentus un ieguva ne vien uzvarētāju titulu, bet arī ceļojumu uz Bulgāriju.

Sīvā cīņā otro un trešo vietu dala Limbažu novada ģimnāzijas komanda „Dzintars” un Rīgas Juglas vidusskolas komanda „Džuglas Džasti”. Ceturtajā vietā ierindojas Gulbenes novada valsts ģimnāzijas komanda „Radioaktīvie”, bet piektajā un sestajā vietā Jelgavas Valsts ģimnāzijas komanda „X-rays” un Aglonas vidusskolas komanda „PROtoni”. Tāpat finālisti cīnījās par skatītāju simpātiju balvu – viedtālruni katram dalībniekam -, veiksmīgākie izrādījās konkursa uzvarētāji Kurzemnieki.
 

Informāciju sagatavoja
Inga Cīrule
Konkursa ”eXperiments” koordinatore
Tālr.: 67242503; 20279688