19 °C, 1.7 m/s, 90.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā viesosies Latvijas Nacionālā teātra „Žurka”
Jelgavā viesosies Latvijas Nacionālā teātra „Žurka”
02/05/2013

Piektdien, 3.maijā, pulksten 19, Kultūras namā būs skatāms Latvijas Nacionālā teātra politiski muzikālais uzvedums „Žurka (ne) būs”. Viesizrādes scenāriju veidojuši dramaturgs Jānis Balodis, aktieris Mārtiņš Egliens un stāvkomēdiju profesionālis Jānis Skutelis, kā arī izrādē piedalās asprātīgākie Nacionālā teātra aktieri. Biļešu cenas: Ls4.00, 3.00, 2.00.

Publicitātes foto

Piektdien, 3.maijā, pulksten 19, Kultūras namā būs skatāms Latvijas Nacionālā teātra politiski muzikālais uzvedums „Žurka (ne) būs”. Viesizrādes scenāriju veidojuši dramaturgs Jānis Balodis, aktieris Mārtiņš Egliens un stāvkomēdiju profesionālis Jānis Skutelis, kā arī izrādē piedalās asprātīgākie Nacionālā teātra aktieri.

Uzveduma pirmajā daļā uz skatuves tiks atainoti iepriekšējā gada politisko aktualitāšu tops Latvijas Nacionālā teātra aktieru skatījumā, savukārt otrajā daļā Raimonds Petrauskis apmeklētājiem piedāvās asprātīgu skatījumu uz atsevišķu latviešu dziesmu melodisko līdzību ar populāriem pasaules hitiem, no kā var secināt, ka pasaules labākajām melodijām saknes patiesībā meklējamas Latvijā.
 
Biļešu cenas: Ls4.00, 3.00, 2.00.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē