26.2 °C, 2.8 m/s, 87.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiMazie jelgavnieki aicināti piedalīties “Jauno satiksmes dalībnieku forumā”
Mazie jelgavnieki aicināti piedalīties “Jauno satiksmes dalībnieku forumā”
22/04/2013

Otrdien, 23. aprīlī, pulksten 11 Aizupes pamatskolā notiks Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) konkurss „Jauno satiksmes dalībnieku forums” (JSDF) novadu un republikas pilsētu sacensības, uz kuru aicināti piedalīties 4.-6.klašu skolēni.

„Jauno satiksmes dalībnieku forums” logo

Šā gada 18. aprīlī, ir sākušās ikgadējās Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) konkurss jaunajiem velosipēdistiem – no 4. līdz 6.klašu skolēniem „Jauno satiksmes dalībnieku forums” (JSDF) novadu un republikas pilsētu sacensības. Otrdien, 23. aprīlī, pulksten 11 sacensības sāksies Aizupes pamatskolā. Piedalīties aicinātas komandas no Jelgavas pilsētas un Jelgavas un Ozolnieku novadiem.
 
„Ceļu satiksmes drošības direkcija” un Latvijas Mobilais telefons” sadarbībā ar „Mārketinga Projektu aģentūru Fortius” aicina bērnus, kas dzimuši 2001., 2002. vai 2003. gadā veidot komandas (komandā 6 dalībnieki, ne vairāk kā 3 zēni), aizpildīt pieteikuma anketu un piedalīties pirmajās šī gada JSDF sacensībās.
 
Sacensības „Jauno satiksmes dalībnieku forums” CSDD rīko jau kopš 1993.gada. Ik gadu tajās piedalās vairāki tūkstoši skolēnu, kas ir nozīmīgs īpatsvars no 4.-6.klašu vecuma grupas bērniem.
 
Pieteikties sacensībām iespējams līdz pirmdienai, 22. aprīlim, sūtot pieteikumu CSDD Jelgavas nodaļas priekšniecei uz e-pastu: .
 
Interesanti, ka šogad sacensībām ir jauns logo, kas saistās gan ar velobraukšanu, gan ar jau ierasto sacensību fināla norises vietu – Rīgas Tehniskās universitātes Sporta un atpūtas bāzi „Ronīši”.
 
Visi sacensību dalībnieki saņems atbalstītāju sarūpētās dāvanas, uzvarētājus gaida diplomi un vērtīgas balvas. Jauno satiksmes dalībnieku foruma sacensības jau septīto gadu atbalsta „Latvijas Mobilais Telefons”, tās tiek finansētas no OCTA līdzekļiem, LAMB autoklubs nodrošina iespēju labākajiem piedalīties Eiropas sacensībās Melnkalnē.
 
„BTA Insurance Company” SE (BTA) ir šī pasākuma apdrošinātājs, kas garantē bērniem apdrošināšanas aizsardzību sacensību laikā. BTA katrā reģionā pasniegs savu simpātiju balvu diviem dalībniekiem. Fināla sacensībās BTA nodrošinās un pasniegs atzinību uzvarētāju komandai, dāvinot katram bērnam un viņa ģimenei (tēvam, mātei un brāļiem vai māsām) Nelaimes gadījumu apdrošināšanu uz gadu.
 
Sīkāku informāciju, sacensību nolikumu un grafiku atradīsiet www.csdd.lv mājas lapā: http://ej.uz/8nhu. Informācijas tālrunis: 67025730 vai 63480572.
 
Sacensības visā Latvijā notiks līdz pat 24.maijam.
 
 
Informāciju sagatavoja
“Jauno satiksmes dalībnieku forums 2013”