23.4 °C, 2.4 m/s, 89.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPavasarīgas noskaņas deju studijas „Intriga” koncertā
Pavasarīgas noskaņas deju studijas „Intriga” koncertā
17/04/2013

Sestdien, 20.aprīlī, pulksten 17, Jelgavas kultūras namā būs skatāms mūsdienu deju studijas „Intriga” 24.sezonas noslēguma koncerts „Uz pirkstgaliem ziedos”. Deju studijas meitenes koncertā sniegs pavasarīgu noskaņu gan dejās, gan tērpos, kā arī koncerta skatītājus priecēs īpašie viesi no Jelgavas Mūzikas vidusskolas – Santa Šillere un Ēriks Radželis.

Sestdien, 20.aprīlī, pulksten 17, Jelgavas kultūras namā būs skatāms mūsdienu deju studijas „Intriga” 24.sezonas noslēguma koncerts „Uz pirkstgaliem ziedos”. Deju studijas meitenes koncertā sniegs pavasarīgu noskaņu gan dejās, gan tērpos, kā arī koncerta skatītājus priecēs īpašie viesi no Jelgavas Mūzikas vidusskolas – Santa Šillere (vokāls) un Ēriks Radželis (taustiņi, ģitāra).
 
Sezonas noslēguma koncertā būs redzamas horeogrāfu un „Intrigas” pasniedzēju Ingas Oses un Santas Kancevičas deju priekšnesumi.
 
Šogad deju studijas meitenes jau ir paspējušas piedalīties dažādos pasākumos – „Skola 2013” un Latvijas mūsdienu deju draudzības sacensībās „Tukuma kauss 2013”, kur vecākā grupa ar Ingas Oses horeogrāfiju ieguva 3.vietu, kā arī Zemgales novada skatē.
 
Biļešu cenas: Ls 2.00, 1.00.
 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē