19.4 °C, 3.5 m/s, 62.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas domē viesojās skolēni no Ivano-frankovskas
Jelgavas domē viesojās skolēni no Ivano-frankovskas
03/04/2013

Šodien, 3.aprīlī, ukraiņu kultūras dienu ietvaros Jelgavas pilsētas domē viesojās skolēnu delegācija un skolotāji no sadraudzības pilsētas Ivano-frankovskas, kuri tikās ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu. Vizītes laikā viesi apmeklē Jelgavas Amatu vidusskolu, Jelgavas Valsts ģimnāziju un Jelgavas 4.vidusskolu, kur mācās kopā ar Jelgavas skolēniem un prezentē savu pilsētu, savukārt skolotāji no Ivano-frankovskas vada atklātās stundas Jelgavas skolēniem.

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

Šodien, 3.aprīlī, ukraiņu kultūras dienu ietvaros Jelgavas pilsētas domē viesojās skolēnu delegācija un skolotāji no sadraudzības pilsētas Ivano-frankovskas, kuri tikās ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu.
 
No 2. līdz 4.aprīlim Jelgavā notiek ukraiņu kultūras dienas, kuru ietvaros pilsētā viesojas jaunieši no sadraudzības pilsētas Ivano-frankovskas. Vizītes laikā viesi apmeklē Jelgavas Amatu vidusskolu, Jelgavas Valsts ģimnāziju un Jelgavas 4.vidusskolu, kur mācās kopā ar Jelgavas skolēniem un prezentē savu pilsētu, savukārt skolotāji no Ivano-frankovskas vada atklātās stundas Jelgavas skolēniem.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē