20.5 °C, 1.5 m/s, 82.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiStudentu teātrī būs skatāma izrāde “Lauvas nekad neraud”
Studentu teātrī būs skatāma izrāde “Lauvas nekad neraud”
20/03/2013

27.martā, pulksten 20, Jelgavas studentu teātrī (JST), Čakstes bulvārī 5a, notiks muzikālā izrāde „Lauvas nekad neraud”, kas veidota pēc Hermaņa Paukša lugas „Melnās krēpes” motīviem. Izrādē piedalās rokgrupa “On the roof”. Ieejas maksa – 1.50 Ls un 2 Ls.

Klikšķināt uz attēla, lai atvērtu

27.martā, pulksten 20, Jelgavas studentu teātrī (JST), Čakstes bulvārī 5a, notiks muzikālā izrāde „Lauvas nekad neraud”, kas veidota pēc Hermaņa Paukša lugas „Melnās krēpes” motīviem. Izrādē piedalās rokgrupa “On the roof”.
 
Izrādes pamatā ir stāsts par divām pasaulēm – mežonīgo lauvu brīvību Āfrikā un katra cilvēka iekšējo brīvību sevī. Izrādē kontrastējoši parādās fiziskas brīvības trūkums un iekšējās brīvības trūkums, kuru katrs pats izvēlas sev dot vai nedot.
 
Izrādes režisore – Astra Kacena. Savukārt ar skatuves kustībām palīdzējis Vilnis Bīriņš, muzikālā noformējuma konsultante – Ieva Reinberga, bet scenogrāfiju veidojusi Agne Goiževska. Izrāde tapusi sadarbībā ar biedrību „Bērnu un jauniešu mūzikas klubs”. Par muzikālo noformēju parūpēsies JST aktieri un rokgrupa “On the roof”.
 
Ieejas maksa – 1.50 Ls un 2 Ls.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē