28.4 °C, 2.7 m/s, 34.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas pilsētas dziesmas iedziedāšanai pieteikušies vairāk kā 80 skolēnu
Jelgavas pilsētas dziesmas iedziedāšanai pieteikušies vairāk kā 80 skolēnu
14/03/2013

14. martā Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā notiks skolēnu atlase korim, kas iedziedās Jelgavas pilsētas dziesmas „Satiksimies Jelgavā” kora versiju un piedalīsies tās videoklipa ierakstā. Atlasei pieteikušies vairāk kā 80 dažādu pilsētas skolu audzēkņu.

Foto: Ivars Veiliņš

14. martā Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā notiks skolēnu atlase korim, kas iedziedās Jelgavas pilsētas dziesmas „Satiksimies Jelgavā” kora versiju un piedalīsies tās videoklipa ierakstā. Atlasei pieteikušies vairāk kā 80 dažādu pilsētas skolu audzēkņi.
 
Dziedātāju atlase sāksies no pulksten 16. Atlases dalībniekiem būs jānodzied Jelgavas pilsētas dziesmas „Satiksimies Jelgavā” piedziedājums un viena dziesma pēc paša izvēles. Izpildījums var būt a capella (bez pavadījuma) vai ar pavadījumu.
 
Pēc atlases grupas „TirkizBand” dalībnieki jelgavnieki Erita Karlsone, Madara Rubene, Uldis Timma un Gundars Caune uz sadarbību aicinās 20 dziedātājus. Erita un Uldis ir pilsētas dziesmas „Satiksimies Jelgavā” autori.
 
Uz atlasi tika aicināti jaunieši, kas prot dziedāt, ir savas pilsētas patrioti un vēlas piedalīties pilsētas dziesmas popularizēšanā, dažādos pasākumos un muzikālos projektos.
 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē