28.4 °C, 2.7 m/s, 34.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSeminārs par neatliekamās palīdzības sniegšanu mājdzīvniekam
Seminārs par neatliekamās palīdzības sniegšanu mājdzīvniekam
12/03/2013

14.martā, no pulksten 17 līdz 18.30, Veterinārmedicīnas fakultātes 1. auditorijā, Helmaņa ielā 8 notiks Mūžizglītības centra (LLU MC) organizētais bezmaksas seminārs "Pirmā palīdzība slimam mājdzīvniekam". Uz semināru aicināti studenti, mācībspēki, Jelgavas iedzīvotāji un citi interesenti, kuriem mājdzīvnieku labsajūta ir sirdij tuva.

Foto: Ivars Veiliņš

14.martā, no pulksten 17 līdz 18.30, Veterinārmedicīnas fakultātes 1. auditorijā, Helmaņa ielā 8 notiks Mūžizglītības centra (LLU MC) organizētais bezmaksas seminārs “Pirmā palīdzība slimam mājdzīvniekam”.
 
Par neatliekamās palīdzības sniegšanu dzīvnieku īpašniekiem pastāstīs trīs lektori/ veterinārārsti − Kristīne Drevinska, Ilze Pētersone un Oskars Kozinda.

Bezmaksas seminārā ir aicināti piedalīties studenti, mācībspēki, Jelgavas iedzīvotāji un citi interesenti, kuriem mājdzīvnieku labsajūta ir sirdij tuva. Noslēgumā dalībnieki varēs speciālistiem uzdot jautājumus un iesaistīties diskusijā.

LLU MC bezmaksas semināri universitātē notiek regulāri, un tie ir veltīti dažādām aktuālām tēmām. Nākamais seminārs paredzēts 28. martā par tēmu “No medus līdz bitēm”. Interesenti aicināti izteikt priekšlikumus par viņiem saistošām tēmām, kuras vēlētos noklausīties citos LLU MC rīkotajos semināros.

Plašāka informācija par semināriem, to norises vietu un laiku pieejama MC mājas lapā.
 
 
Informāciju sagatavoja
Elisona Jurkovska