16.3 °C, 1.5 m/s, 82.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiFrancūžiem no sadraudzības pilsētas mācību prakse Jelgavā
Francūžiem no sadraudzības pilsētas mācību prakse Jelgavā
27/02/2013

Jelgavas Amatu vidusskola šonedēļ uzņem viesus – jauniešus no Jelgavas sadraudzības pilsētas Francijā Ruel – Malmaisonas. Savā pilsētā viņi apgūst oficianta un metālapstrādes speciālista profesijas un uz Jelgavu savu skolotāju pavadībā atbraukuši mācību praksē. Jelgavā jaunieši piedalās meistarklasēs, ko vada Jelgavas pedagogi.

Foto: Ivars Veiliņš

Jelgavas Amatu vidusskola  šonedēļ uzņem viesus – jauniešus no Jelgavas sadraudzības pilsētas Francijā Ruel – Malmaisonas. Savā pilsētā viņi apgūst oficianta un metālapstrādes speciālista profesijas un uz Jelgavu savu skolotāju pavadībā atbraukuši mācību praksē. Jelgavā jaunieši piedalās meistarklasēs, ko vada Jelgavas pedagogi.
 
Ruel – Malmaisonas  profesionālās skolas audzēkņi savu prakses nedēļu Jelgavā uzsāka Rundāles pils restorānā. Šonedēļ tā turpinās Jelgavas Amatu vidusskolā. No praktiskajām nodarbībām brīvajā laikā topošie oficianti no Francijas iepazīsies ar Jelgavas pilsētu, bet ceturtdien, 28. februārī, apmeklēs Jelgavas pilsētas domi un tiksies ar tās vadību. Savukārt nākamiem metālapstrādes speciālistiem ir iespēja zināšanas papildināt, piemēram, uzņēmumā AMO Plant.
 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē