18.1 °C, 1.5 m/s, 87 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiFK „Jelgava” draudzības spēlē pieveic lietuviešus
FK „Jelgava” draudzības spēlē pieveic lietuviešus
15/02/2013

14. februārī FK "Jelgava" aizvadīja draudzības spēli, kurā spēkiem mērojās ar futbola komandu "Dainava" no Lietuvas pilsētas Alytus. Pēc Romana Bespalova, Mārča Oša un Daniela Vasiļjeva gūtajiem vārtiem, jelgavnieki ar rezultātu 3:1 laukumu atstāja kā uzvarētāji.

Foto: Ivars Veiliņš

14. februārī FK “Jelgava” aizvadīja draudzības spēli, kurā spēkiem mērojās ar futbola komandu “Dainava” no Lietuvas pilsētas Alytus. Pēc Romana Bespalova, Mārča Oša un Daniela Vasiļjeva gūtajiem vārtiem, jelgavnieki ar rezultātu 3:1 laukumu atstāja kā uzvarētāji.

Spēle iesākās ļoti mierīgi ar abpusēji periodiskiem reidiem pretinieku vārtu tuvumā, bet īpaši netraucējot vārtsargus. Vienā no šādiem uzbrukumiem tiesnesis uz “Dainavas” vārtiem nozīmēja 11m soda sitienu, ko realizēja Romans Bespalovs.

Pamatsastāvs : Aleksandrs Vlasovs, Dmitrijs Šiļuks, Mārcis Ošs, Deniss Petrenko, Valentīns Arenas, Vadims Žuļevs, Romans Bespalovs, Boriss Bogdaškins, Edgars Fjodorovs, Hob Bea Fridolin, Maksims Daņilovs.

Pēc neilga laika ļoti līdzīgā situācijā atkal 11 metrinieks, bet šoreiz uz “Jelgavas” vārtiem un rezultāts kļuva 1:1. Līdz 1.puslaika beigām dzelteno kartiņu paspēja nopelnīt Deniss Petrenko, bet Fridolins neizmantoja iespēju gūt vārtus, izraujoties 1:1 ar pretinieku komandas vārtsargu.

Otrajā puslaikā uz laukuma nāca Valērijs Redjko, Soumaila Keita, Mindaugas Grigariavicius, Daniels Vasiļjevs, Aldis Trukšāns, Dmitrijs Medeckis un divi “pārbaudāmie futbolisti” no pašas Brazīlijas (viens aizsardzībā, bet otrs – uzbrukumā).

Puslaika vidū izspēles otrus vārtus jelgavnieku labā guva Mārcis Ošs, bet apmēram 10 minūtes pirms spēles beigām izcēlās Daniels Vasiļjevs, iesitot vārtus no ļoti asa leņķa. Spēle noslēdzās ar 3:1.
 

Informācija sagatavota
FK „Jelgava”