21.2 °C, 1.1 m/s, 87.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiStudentiem iespēja pieteikties praksei ārzemēs
Studentiem iespēja pieteikties praksei ārzemēs
06/02/2013

Starptautiskā studentu organizācija AIESEC aicina studentus un nesenos augstskolu absolventus līdz 1.martam pieteikties profesionālajām darba praksēm un brīvprātīgajam darbam ārzemēs. AIESEC starptautisko prakšu programma sniedz jauniešiem iespēju strādāt apmaksātā prakses vietā no sešiem mēnešiem līdz pusotram gadam kādā no 113 valstīm visā pasaulē. Lai pieteiktos un jau šī gada martā dotos praksē, jāaizpilda pieteikuma anketa projekta mājaslapā www.aiesec.lv/prakses.

Starptautiskā studentu organizācija AIESEC aicina studentus un nesenos augstskolu absolventus līdz 1. martam pieteikties profesionālajām darba praksēm un brīvprātīgajam darbam ārzemēs. AIESEC starptautisko prakšu programma sniedz jauniešiem iespēju strādāt apmaksātā prakses vietā no sešiem mēnešiem līdz pusotram gadam kādā no 113 valstīm visā pasaulē. Lai pieteiktos un jau šī gada martā dotos praksē, jāaizpilda pieteikuma anketa projekta mājaslapā www.aiesec.lv/prakses.
 
AIESEC starptautiskās prakšu programmas laikā studentiem ir iespēja iegūt darba pieredzi, dzīvot multikulturālā vidē, iepazīt jaunus cilvēkus, gūt jaunus iespaidus, uzlabot angļu valodas un komunikācijas prasmes, kā arī sniegt savu ieguldījumu sabiedrības attīstībā. Lai pieteiktos un jau šī gada martā dotos praksē, jāaizpilda pieteikuma anketa projekta mājaslapā www.aiesec.lv/prakses.
 
Informatīvie vakari notiks ceturtdien, 7. februārī, pulksten 19, LU Humanitāro zinātņu fakultātē, 401. telpā un otrdien, 19. februārī, pulksten 19, RTU Rīgas Biznesa skolā, 412. telpā. Tikšanās laikā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par prakšu veidiem un brīvprātīgā darba iespējām, kā arī rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.
 
AIESEC starptautisko prakšu programma sniedz jauniešiem iespēju strādāt apmaksātā prakses vietā no sešiem mēnešiem līdz pusotram gadam kādā no 113 valstīm visā pasaulē, piemēram, Brazīlijā, Indijā un Ķīnā, tādējādi gūstot profesionālu un starptautisku pieredzi IT, menedžmenta, vadības, mārketinga un daudzās citās jomās, vienlaikus iepazīstot dažādu valstu kultūru.
 
Savukārt brīvprātīgā darba programma sniedz iespēju piedalīties dažādos vides un sociālajos projektos, izglītojot jauniešus par sociālām problēmām, kā arī mācot valodas un sniedzot iespēju apgūt jaunas prasmes. Dalība šajā programmā ilgst vidēji 6-8 nedēļas, un tās laikā jaunietim tiek nodrošināts uzturs un dzīvesvieta, kā arī iespēja iepazīt izvēlētās valsts sabiedrību, mācīties valodu un iepazīt dzīvesveidu.

Informāciju sagatavoja
Zane Balode