24.3 °C, 2.3 m/s, 62.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgava – Twitter līderis starp Latvijas pilsētām
Jelgava – Twitter līderis starp Latvijas pilsētām
01/02/2013

Jelgavas pilsētas Twitter profilam @JelgavaLV ceturtdien pievienojies jau 3000. sekotājs. @JelgavaLV ir lielākais sekotāju skaits starp Latvijas pilsētu Twitter profiliem. Jelgavas pilsētas Twitter profilu 2012. gadā lietotāji pieminēja 1219 reizes, bet kopējais mijiedarbību skaits sasniedza 3100.

3000. @JelgavaLV sekotājs balvā saņems Jelgavas termokrūzi un „Ielūgumu uz Jelgavu”, kas dod iespēju divām personām bez maksas apmeklēt Sv.Trīsvienības baznīcas torni, Jelgavas vēstures un mākslas muzeju un Ā.Alunāna memoriālo muzeju.

Jelgavas pilsētas pašvaldība sociālajos tīklos Twitter, draugiem.lv un Youtube ir izveidojusi pilsētas profilus, kas sniedz papildu iespējas uzzināt par jaunumiem pilsētā un pašvaldībā, sazināties ar pašvaldību un noskaidrot interesējošos jautājumus, cilvēkiem tuvākā vidē. Jelgavas pilsētas profils sociālajā tīklā Twitter tika izveidots 2010. gada maijā.
 
Jelgavas pilsētas portāls www.jelgava.lv ir plašs informācijas avots par Jelgavas pilsētu un pašvaldību. 2012. gadā to apmeklējuši 111 200 unikālo lietotāju, kas ir par 9% vairāk nekā iepriekšējā gadā. 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē