24.4 °C, 1.1 m/s, 50.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas Jaunais teātris aicina uz humoresku „Paralēlā pietura”
Jelgavas Jaunais teātris aicina uz humoresku „Paralēlā pietura”
29/01/2013

Sestdien, 2.februārī, pulksten 14 „Jelgavas Jaunā teātra” trupa kopā ar „Bērnu un Jauniešu mūzikas klubu” savu jauno radošo gadu ievadīs ar jautru humoresku visai ģimenei – „Paralēlā pietura”. Izrāde ir pieci komiski stāsti par piecām unikālām personībām un viņu sapņiem, kā arī dzīvespriecīgs mūzikas koncerts.

Sestdien, 2.februārī, pulksten 14, „Jelgavas Jaunā teātra” trupa kopā ar „Bērnu un Jauniešu mūzikas klubu” savu jauno radošo gadu ievadīs ar jautru humoresku visai ģimenei – „Paralēlā pietura”. Izrāde ir pieci komiski stāsti par piecām unikālām personībām un viņu sapņiem, kā arī dzīvespriecīgs mūzikas koncerts.
 
„Mūsu uzdevums ir radīt skatītājiem pozitīvu pārdzīvojumu – caur smiekliem, humoru. Šo pienākumu izpildīt mums lieliski palīdz maskas, kas speciāli veidotas šai izrādei. Tās ir jocīgas, kariķētas un pašas par sevi stāsta par cilvēkiem, kas iekļuvuši ačgārnās situācijās. Kāpēc gan to neizmantot?” tā par izrādi stāsta tās veidotāji, attaisnojot izvēlēto spēles stilu – masku teātri. „Tā kā pati izrāde ir viena liela klaunāde, tad arī atļāvāmies paspilgtināt to ar citiem spilgtiem izgājieniem. Proti – četru asprātīgu puišu muzikālā apvienība ar tikpat daudznozīmīgu nosaukumu „Ak, tu!” papildinās izrādi ar spilgtu muzikālu koncertu. Tāpēc, ja pirmajā februāra sestdienā Jūs vēlaties izsmieties, baudīt teātri un, ja kājas pašas ceļās, arī padejot, tad laipni aicināti uz kultūras namu „Rota”, Garozas ielā 15!”
 
Teātra izrāde tapusi pateicoties lielam Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes „Kultūra”, „BJMK”, „Jelgavas Tipogrāfija” un „Valsts Kultūrkapitāla fonda” atbalstam.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas Jaunajā teātrī