20.9 °C, 2.1 m/s, 67.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBasketbolistes lūkos izcīnīt savu otro uzvaru
Basketbolistes lūkos izcīnīt savu otro uzvaru
30/11/2012

Trešdien, 5. decembrī, pulksten 17:30, Zemgales Olimpiskajā centrā Jaunās sieviešu basketbola līgas spēlē BK "Jelgava / BJSS" mērosies spēkiem ar "Daugavpils Universitāte".

Foto: Ivars Veiliņš

Trešdien, 5. decembrī, pulksten 17:30, Zemgales Olimpiskajā centrā Jaunās sieviešu basketbola līgas spēlē BK “Jelgava / BJSS” mērosies spēkiem ar “Daugavpils Universitāte”. 
 
Šosezon JSBL piedalās 12 spēcīgākās amatieru un jaunatnes vecāko grupu komandas no Rīgas, Valmieras, Ventspils, Jelgavas, Ogres, Ķekavas un Daugavpils. JSBL sacensību regulārais čempionāts tiks aizvadīts no 2012.gada 17.oktobra līdz 2013.gada 31.martam. Visas komandas pirmajā posmā izspēlēs viena apļa turnīru un pēc tā rezultātiem otrajā posmā komandas tiks sadalītas divos sešniekos, katra ietvaros izspēlējot vēl vienu apli. Pavasarī čempiones noskaidrosies Final 4 turnīrā. 
 
Šobrīd, pēc 5 līdz 6 aizvadītām spēlēm vadībā izvirzījušās SK “Valmiera”, “RSU” un “LSPA”, savukārt Gundegas Vaščenko trenētā BK “Jelgava / BJSS” ar vienu uzvarētu un piecām zaudētām spēlēm turnīra tabulā atrodas 6.pozīcijā. 
 
Ieeja uz spēli bez maksas.

Informācija sagatavota
Zemgales Olimpiskajā centrā