20.9 °C, 2.1 m/s, 67.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDeju kolektīvu sadraudzības koncerts „Rudens danči”
Deju kolektīvu sadraudzības koncerts „Rudens danči”
29/11/2012

1. decembrī, pulksten 17, Jelgavas pilsētas kultūras namā norisināsies ikgadējais TDA "Diždancis" sadraudzības koncerts "Rudens sala danči". Koncertā TDA “Diždancis” ar saviem ciemiņiem – TDA „Sakta”, TDA “Svīta”, JDK “Delveri”, TDA “Kalve” un TDA “Lielupe”, izdejos gan skatītāju jau iemīļotas dejas, gan tādas, kas šajā vakarā piedzīvos savu pirmizrādi.

Klikšķināt uz attēla, lai atvērtu

1. decembrī, pulksten 17, Jelgavas pilsētas kultūras namā norisināsies ikgadējais TDA “Diždancis” sadraudzības koncerts “Rudens sala danči”. Koncertā TDA “Diždancis” ar saviem ciemiņiem – TDA „Sakta”, TDA “Svīta”, JDK “Delveri”, TDA “Kalve” un TDA “Lielupe”, izdejos gan skatītāju jau iemīļotās dejas, gan tādas, kas šajā vakarā piedzīvos savu pirmizrādi.

Rudens danči pamazām pārtapuši par Rudens sala dančiem, bet tradīcijas tik un tā nemainās. Koncertā TDA “Diždancis” izdejos visiem iemīļotās dejas, kā arī atrādīs šajā sezonā apgūtā Dziesmu un Deju svētku obligātā repertuāra dejas.

No rīta LLU Sporta namā tiks noskaidrota veiklākā, atraktīvākā un saliedētākā komanda, bet pulksten 17 Jelgavas kultūras namā interesenti tiek aicināti uz skaistu un daudzveidīgu koncertu.

Biļešu cenas 0.50 un 1.00 Ls
 

Informācija sagatavota
TDA „Diždancis”