22.6 °C, 3.6 m/s, 57.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPar sasniegumiem oktobrī apsveikti sportisti
Par sasniegumiem oktobrī apsveikti sportisti
22/11/2012

Trešdien, 21.novembrī, Jelgavas pilsētas domē tika godināti labākie pilsētas sportisti, kuri oktobrī guvuši teicamus rezultātus gan Latvijas, gan starptautiska mēroga sacensībās.

Foto: Ivars Veiliņš

Trešdien, 21.novembrī, Jelgavas pilsētas domē tika godināti labākie pilsētas sportisti, kuri oktobrī guvuši teicamus rezultātus gan Latvijas, gan starptautiska mēroga sacensībās.
 
Oktobrī par mēneša laureātu kļuvis Latvijas izlases dalībnieks Vladimirs Kuzmenko par izcīnīto 1.vietu Eiropas kausa izcīņā triatlonā Turcijā un sporta kluba „Shinri” sportistes, kas startēja SKDUN šotokan pasaules čempionātā Itālijā. Viktorija Lavžele ieguva 1.vietu katā 10-11 gadus vecu meiteņu grupā, bet Daniela Skuja izcīnīja 1.vietu svara kategorijā virs 40 kg.
 
Latvijas Republikas čempionu titulus oktobrī nopelnījuši boksa kluba „Jelgavas rings” dalībnieki Rihards Kurmans, Elvis Golers un Mārtiņš – Toms Čekanovskis, kas izcīnīja uzvaras Latvijas čempionātā Daugavpilī.
 
Teicamus rezultātus uzrādīja arī boksa kluba „Madara” sportisti Ralfs Aušmanis un Aivis Kavals, kā arī Jelgavas Cīņas sporta veidu centra sportisti Leonīds Gamajunovs un Artjoms Haņevičs, Latvijas čempionātā iegūstot augstākās godalgas.
 
Par sasniegumiem oktobrī apsveikumus saņēma arī Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkne Miļena Rinkeviča par iegūto 1.vietu Latvijas Republikas meistarsacīkstēs džudo U-13 vecuma grupā meitenēm Saukrastos.
 
Savu meistarību lieliski apliecinājuši sporta kluba „Apolons” pārstāve Jana Jansone un Latvijas Lauksaimniecības universitātes sportists Paulis Nartišs, kas izcīnījuši uzvaras Latvijas 22. Augstskolu Universiādē.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē