22.6 °C, 3.6 m/s, 57.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKonference par aktualitātēm veterinārmedicīnā
Konference par aktualitātēm veterinārmedicīnā
22/11/2012

22. un 23. novembrī LLU Veterinārmedicīnas fakultāte aicina visus veterinārārstus – praktiķus, mācībspēkus, zinātniekus un valsts pārvaldē strādājošos – uz konferenci "Veterinārmedicīnas zinātnes un prakses aktualitātes".

Foto: LLU arhīvs

22. un 23. novembrī LLU Veterinārmedicīnas fakultāte aicina visus veterinārārstus – praktiķus, mācībspēkus, zinātniekus un valsts pārvaldē strādājošos – uz konferenci “Veterinārmedicīnas zinātnes un prakses aktualitātes”.
 
Konference tiks atklāta 22.novembrī pulksten 10 Jelgavas pils Aulā ar Zemkopības ministres Laimdotas Straujumas, Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa, pasākuma ģenerālsponsora “Norbrook” pārstāvja Markela Mangela un I.Dūrīša uzrunām.
 
Pēc tam plenārsēdē nozares vadošie ārvalstu un Latvijas speciālisti sniegs ieskatu par pasaulē aktuālām tēmām veterinārmedicīnā, piemēram, cilmes šūnu terapijas iespējām, aktuālākajām infekcijas un invāzijas slimībām, veterinārārsta lomu pārtikas un vides higiēnā un sabiedrības veselībā, bioētiku un citām.
 
23.novembrī konferences darbs būs organizēts Produktīvo dzīvnieku un zirgu, Mazo dzīvnieku, kā arī Pārtikas un vides higiēnas sekcijās.
 
Konferences laikā darbosies veterināro zāļu un produktu izstāde, savukārt zāļu lieltirgotavas organizēs dažādus informatīvus pasākumus. Pēc konferences visi dalībnieki būs aicināti neformālā gaisotnē kopā atpūsties banketā.
 
Pielikumā konferences programma.
 

Informācija sagatavota
Latvijas Lauksaimniecības universitātē