17.1 °C, 3.6 m/s, 84.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiLatvijas neatkarības 94. gadadienai veltīts koncerts „Caur trejdeviņiem gaismas lokiem”
Latvijas neatkarības 94. gadadienai veltīts koncerts „Caur trejdeviņiem gaismas lokiem”
07/11/2012

10.novembrī, pulksten 15, Kultūras nama Mazajā zālē jelgavnieki un pilsētas viesi aicināti uz Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīto koncertu „Caur trejdeviņiem gaismas lokiem”.

Foto: Ivars Veiliņš

10.novembrī, pulksten 15, Kultūras nama Mazajā zālē jelgavnieki un pilsētas viesi aicināti uz Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīto koncertu „Caur trejdeviņiem gaismas lokiem”.

Pirmssvētku nedēļā biedrība „Jelgavas Nacionālo kultūras biedrību asociācija” un Sabiedrības integrācijas pārvalde aicina apmeklēt svētku koncertu “Caur trejdeviņiem gaismas lokiem”, kas veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas 94.gadadienai ar mērķi veicināt Jelgavas iedzīvotāju patriotismu pret savu pilsētu un savu zemi – Latviju.

Svinīgajā koncertā mazākumtautību biedrību pašdarbības kolektīvi un citi dalībnieki priecēs klausītājus gan ar dziesmām, gan dejām, gan dzejas lasījumiem. Šajā reizē kopā ar mazākumtautību biedrību kolektīviem pasākumā uzstāsies Bērnu un jauniešu deju kolektīvs „Vēja zirdziņš” (vad. A.Skrastiņa), Folkloras ansamblis „Lipkowianka” no Polijas (vad. B. Walak un Z. Rudnicki), Jelgavas Mūzikas vidusskolas audzēkņi un bērnu popgrupa „Noslēpums” (vad. E.Karlsone un U.Timma).

Koncerta laikā Jelgavas pilsētas mērs Andris Rāviņš teiks uzrunu mazākumtautību kultūras biedrību pārstāvjiem un citiem koncerta apmeklētājiem, kā arī izteiks pateicību aktīvākajiem mazākumtautību biedrību biedriem par ieguldīto darbu nacionālo kultūras bagātību saglabāšanā un nodošanā nākamajām paaudzēm, kā arī sabiedrības integrācijas veicināšanā Jelgavas pilsētā.

Ieeja koncertā „Caur trejdeviņiem gaismas lokiem” bez maksas.

Informācija sagatavota
Sabiedrības integrācijas pārvaldē