18.5 °C, 3.5 m/s, 75.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiFK “Jelgava” svētdien pret “Gulbeni”
FK “Jelgava” svētdien pret “Gulbeni”
21/09/2012

Svētdien, 23.septembrī, pulksten 15 Zemgales Olimpiskajā centrā FK „Jelgava” tiksies ar FB "Gulbene", kurai ir liela ietekme uz komandu stāvokli turnīra tabulā, jo pašlaik abas komandas šķir tikai 1 punkts.

Foto: Ivars Veiliņš

Svētdien, 23.septembrī, pulksten 15 Zemgales Olimpiskajā centrā FK „Jelgava” tiksies ar FB “Gulbene”, kurai ir liela ietekme uz komandu stāvokli turnīra tabulā, jo pašlaik abas komandas šķir tikai 1 punkts. Šogad komandas tikušās jau divās sīvās cīņās, kurās ar rezultātiem 2:1 un 1:0 pārāka abas reizes bija “Jelgava”.
 
Līdz čempionāta beigām atlikušas vien 8 spēles, no kurām jelgavniekiem tuvākās 3 pret FB „Gulbene”, Rīgas „Daugava” un „Metta” ir vissvarīgākās, jo katras izspēles rezultāts var izšķirt komandas vietu turnīra tabulā. Uzvaru gadījumā FK „Jelgava” ir iespēja pakāpties uz tabulas “stabilo daļu”, bet neveiksmes novirzītu komandu “izkrišanas zonā”.
 
Neskaitot sacensības, kuras risinās uz futbola laukuma, arī Jelgavas komandas līdzjutēji šogad ir pārspējuši vidzemniekus ar lielāku spēļu apmeklējumu. FK “Jelgava” spēles apmeklējuši vidēji 643 futbola līdzjutēji un tas ir otrs labākais rādītājs starp Virslīgas klubiem.
 
 
Informācija sagatavota
FK „Jelgava”