19.3 °C, 5.3 m/s, 64.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSestdien ZOC – ”Mītava Open 2012” fināls
Sestdien ZOC – ”Mītava Open 2012” fināls
08/08/2012

Sestdien, 11. augustā, pulksten 10 Zemgales Olimpiskā centra stadionā notiks amatierfutbola čempionāta „Mītava Open” fināls, kurā piedalīsies 18 komandas – trīs labākās no katra posma. Neskatoties uz to, ka čempionāta organizatoriem – grupai „Prāta Vētra” šobrīd notiek Latvijas koncerttūre, tās dalībnieki ieradīsies savā dzimtajā pilsētā.

Foto: Ivars Veiliņš

Sestdien, 11. augustā, pulksten 10 Zemgales Olimpiskā centra stadionā notiks amatierfutbola čempionāta „Mītava Open” fināls, kurā piedalīsies 18  komandas – trīs labākās no katra posma. Neskatoties uz to, ka čempionāta organizatoriem – grupai „Prāta Vētra” šobrīd notiek Latvijas koncerttūre, tās dalībnieki ieradīsies savā dzimtajā pilsētā.
 
Sacensību balvu fonds ir 3000 latu.  Uzvarētājs saņems 1500 latu naudas balvu un lielo Mītavas kausu, 2. vietas ieguvēji tiks pie 1000 latiem, bet bronzas medaļnieki – pie 500 latiem. Uzņēmums „Black Sports” apbalvos arī 4. vietas ieguvējus.

Šoreiz Jelgava finālā netiks pārstāvēta. Čempionātā piedalījās vairākas komandas no Jelgavas un Jelgavas novada, tomēr iekļūt finālā nevienai no tām nav neizdevies.

Visas dienas garumā notiks arī dažādas aktivitātes un atrakcijas, kuras komentēs TV žurnālists Lauris Lizbovskis. Būs arī bumbas žonglēšanas konkurss, kurā savas simpātijas noteiks grupas „Prāta Vētra” puiši, darbosies bērnu telts, bet skatītājus ar priekšnesumiem izklaidēs Latvijas Universitātes karsējmeitenes.

Lai gan „Prāta Vētra” puiši laukumā šoreiz nedosies, mūziķi būs savā dzimtajā pilsētā.

Sīkāka informācija par „Mītava Open”: www.mitavaopen.lv
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē