17.8 °C, 4.7 m/s, 80.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā Iedvesmas skrējiena dalībnieki skrien SOS bērnu ciematu atbalstam
Jelgavā Iedvesmas skrējiena dalībnieki skrien SOS bērnu ciematu atbalstam
12/07/2012

Ceturtdien, 12. jūlijā, Hercoga Jēkaba laukumā tika dots stars Iedvesmas skrējienam Latvijas SOS bērnu ciematu atbalstam. Skrējienā piedalās SOS Jauniešu mājas pedagogi un citas komandas gan skrienot, gan ar velosipēdiem.

Ceturtdien, 12. jūlijā, Hercoga Jēkaba laukumā tika dots stars Iedvesmas skrējienam Latvijas SOS bērnu ciematu atbalstam. Skrējienā piedalās SOS Jauniešu mājas pedagogi un citas komandas gan skrienot, gan ar velosipēdiem.

Iedvesmas skrējiena atklāšanā piedalījās Jelgavas pilsētas domes priekšsēdējs Andris Rāviņš un novēlēja skrējējiem atcerēties, ka katrs darbs citu labā un ziedojums stiprina gan mūs pašus, gan cilvēkus, kuri ir nonākuši grūtībās. „Jelgava ir pilsēta izaugsmei un sports ir svarīgs mūsu katra izaugsmē. Jelgavā jau līdz šim ir bijusi veiksmīga sadarbība ar SOS māju un redzu, ka viņus atbalstīt gatavi ir arī aktīvākie pilsētnieki!”, tā A.Rāviņš.

Jelgavas iedzīvotāji aktīvi piedalās Iedvesmas skrējienā un ir starp piecām aktīvākajām pilsētām. Kopumā vairāki tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, veicot ap 50 000 kilometru jeb attālumu, kas ir līdzvērtīgs Zemeslodes apkārtmēram, iesaistījušies Iedvesmas skrējienā Hope Relay un sakrājuši jau vairāk nekā 18 000 eiro Samsung ziedojuma SOS bērnu ciematiem.

Vēl līdz 21. jūlijam, aicinot piedalīties Iedvesmas skrējienā Hope Relay, Samsung Electronics Baltics piedāvā ikvienam Latvijas iedzīvotājam iejusties Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesēja lomā, paveicot labu darbu. Katrs no mums var palīdzēt audžuģimenēm Latvijas SOS bērnu ciematos, jo par 3 noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai kā citādi aktīvi mērotiem kilometriem Samsung ziedo 1 eiro bērniem, kuri dzīvo Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs. Viens no tiem atrodas Īslīcē, Bauskas novadā.

Piedalīties Samsung Iedvesmas skrējienā var ikviens, kurš viedtālrunī lejuplādējis bezmaksas aplikāciju Hope Relay un reģistrējis savu dalībnieka profilu. Maksimālā vienā dienā mērotā distance var būt 42 km, vidējam ātrumam nepārsniedzot 40 km stundā. Hope Relay aplikācija bez maksas pieejama Samsung Apps, Google Play un App Store.

Vairāk informācijas: http://www.samsung.com/lv/london2012/samsung-hope-relay/

 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē