18.7 °C, 4.7 m/s, 76.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā notiks Red Bull Kart Fight posms
Jelgavā notiks Red Bull Kart Fight posms
09/07/2012

Svētdien, 15. jūlijā, Jelgavā, sporta kompleksā „Rullītis” notiks viens no kartinga sacensību atlases posmiem, no kuriem 12 labākie piedalīsies finālā, kas 18.augustā notiks Rīgā. Šī būs ne tikai iespēja pamatīgi izbraukāties ar kartingiem, bet arī tikt uz Red Bull Kart Fight pasaules čempionātu.

Foto: Red Bull Kart Fight afiša

15. jūlijā Jelgavā, sporta kompleksā „Rullītis” notiks viens no kartinga sacensību atlases posmiem, no kuriem 12 labākie piedalīsies finālā, kas 18.augustā notiks Rīgā. Šī būs ne tikai iespēja pamatīgi izbraukāties ar kartingiem, bet arī tikt uz Red Bull Kart Fight pasaules čempionātu.
 
Red Bull Kart Fight ir starptautisks kartinga amatieru čempionāts, kas notiek vairāk kā 20 valstīs un šogad atlases posmi – arī Latvijā. Red Bull Kart Fight ir amatieru kartinga čempionāts, tāpēc tajā nevarēs piedalīties profesionālie sportisti, kuriem izsniegta Latvijas automobiļu federācijas licence.
 
Lai piedalītos sacensībās, vismaz 16 gadu vecumu sasniegušajam dalībniekam jāuzrāda “ticket to ride”. To var saņem Narvesen tirdzniecības vietās vai pie sacensību ieejas, iegādājoties Red Bull četrpaku. Reģistrācija notiek uz vietas no pulksten 10 līdz pulksten 12. Sacensību faniem un skatītājiem ieeja bez maksas.
 
Sacensībām virtuāli var noskaņoties, uzspēlējot Red Bull Kart Fight spēli, kas pieejama arī viedtālruņos dažādās vidēs: http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_UK/Red-Bull-Kart-Fight—Game/001243196046303

Papildus informācija: www.redbull.lv

Informāciju sagatavoja
Ilze Pētersone
Brand and communication manager
Red Bull Latvia